-MucizeMelegiim- Tugcesena transferin 6. Günü lekelenmem olmuştu, camurumsu kahve leke.. ama bu herkeste olacak diye bisey yok. 🥰 ekstra uyku hali , kasık ağrısı ve göğüs şişkinliği vardı. Guzel haberler ver insallah sende bizlere 🌹
Tugcesena -MucizeMelegiim- Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim 🧿🥹 darısı da bizlerin başına inşallah 🙏 çok teşekkür ederim 🥹🌺
-MucizeMelegiim- Tugcesena inşallah canım inşallah.. sürekli yatma ; minik yürüyüşler yap ki kan dolaşımı olsun.. ağır iş ve ani hareketlerden yapma..🥰inşallah hayırlı haberler ver.. sakin transfer oldum Ay yatayım kalkmayayim gibi düşünme. Hatta kafanı farklı şeyler düşünerek bebekten uzaklaştır. 🤗bol dua ve sabır ile inşallah güzel haberler le gel..🌹
tazecikannee Bende tüp bebek yaptım 6+3 alttan keseyi gördüm yarında 7+1le kalp atışını duymaya gidicez Allah nasip ederse
Tugcesena -MucizeMelegiim- sonsuz teşekkürler 🥹 inşallah 🙏 dualarınızı bekliyorum. Hamişlerin duası kabul olur derler birbirimizi unutmayalım 🌺🌺
Tugcesena Denizdenizz merhaba siz acaba beta hcg de pozitifi görüp sonrasındaki keseyi görmeye kadar geçen süreçte ne tür belirtiler yaşadınız. Adet olacakmış hissi yaşadınız mı
KubraKaranKaya ipekleumut ben 9. Günde eczaneden test aldım yaptım pozitif çıktı. 12. Gün kan berdim 177 çıktı
Seda141400 Ananas rahim kaslarını gevsettigi için yenilmiyor diye biliyorum . Bende tüp bebek gebesiyim şuan 17+5