Tugcesena KubraKaranKaya kübra hanım sizde ilk başlarda keseyi görmeden önce regl olacak gibi hissettiniz mi ? Birde 12. Gün beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı acaba
KubraKaranKaya Tugcesena ben dayanamayıp 9. Günde eczaneden çubuk alıp yaptım pozitif çıktı daha sonra 12. Günde 188 civarı çıkmıştı
Tugcesena Pdur91 Ya çok mutluyum şuan sizi bulduğum için 🙏 myle korkuyorum ki ya keseyi göremezse doktor diye. Belirtilerinizi hatırlıyor musunuz? Ben regl olacağım gibi hissediyorum kramp tarzı rahimde ani sancılarım oluyor. Henüz bulantı vs yok
-MucizeMelegiim- Tugcesena transferin 6. Günü lekelenmem olmuştu, camurumsu kahve leke.. ama bu herkeste olacak diye bisey yok. 🥰 ekstra uyku hali , kasık ağrısı ve göğüs şişkinliği vardı. Guzel haberler ver insallah sende bizlere 🌹
KubraKaranKaya Tugcesena ağrın olması çok normal yumurtaların toplandı rahimin bebeğe hazırlandı. Çip kuruyemiş. Ananas ye bol bol ve seni motive edicek filmler diziler izle düşünmemeye çalış. Çokta eğilip kalkma bol bol ayaklarını uzat fırsat buldukça
Tugcesena nurannee- çok şükür 🙏 Amin İnşallah hepimize de sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım
-MucizeMelegiim- Tugcesena tüp bebek ile 4 Ay 3 günlük hamileyim.. 🥰 keseyi gördüğümde içinde bebek de var di bir hafta sonrasında kalp atışı duyarız demisti doktorumuz. İlk beta hcg 259 du iki gün sonra 599 du 😊5+4 de keseyi gördük ve bebegi☺6+4 de kalp atışını duyduk şükür. Darısı size inşallah.. 💓
Tugcesena -MucizeMelegiim- Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim 🧿🥹 darısı da bizlerin başına inşallah 🙏 çok teşekkür ederim 🥹🌺
-MucizeMelegiim- Tugcesena inşallah canım inşallah.. sürekli yatma ; minik yürüyüşler yap ki kan dolaşımı olsun.. ağır iş ve ani hareketlerden yapma..🥰inşallah hayırlı haberler ver.. sakin transfer oldum Ay yatayım kalkmayayim gibi düşünme. Hatta kafanı farklı şeyler düşünerek bebekten uzaklaştır. 🤗bol dua ve sabır ile inşallah güzel haberler le gel..🌹
tazecikannee Bende tüp bebek yaptım 6+3 alttan keseyi gördüm yarında 7+1le kalp atışını duymaya gidicez Allah nasip ederse
Tugcesena -MucizeMelegiim- sonsuz teşekkürler 🥹 inşallah 🙏 dualarınızı bekliyorum. Hamişlerin duası kabul olur derler birbirimizi unutmayalım 🌺🌺
Tugcesena Denizdenizz merhaba siz acaba beta hcg de pozitifi görüp sonrasındaki keseyi görmeye kadar geçen süreçte ne tür belirtiler yaşadınız. Adet olacakmış hissi yaşadınız mı
KubraKaranKaya ipekleumut ben 9. Günde eczaneden test aldım yaptım pozitif çıktı. 12. Gün kan berdim 177 çıktı