SultanYenihan ozlemanne kızımız olacak inş oldu canım basından beri bulantım olmadı mide yanması felaket derecede
Duygu9235 Benim doktorumda lansor verdi gaviscondan daha iyi olduğunu söyledi doçent doktor kendisi herhalde vardır bir bildiği. Her ilaçta herkese iyi gelmiyor siz yinede doktorunuza danışın.
istanbulluanne Misraaa Lansor banada vermedi içinde zararli maddeler varmis 😏 lansor kadar harika bir ilac yok kesinlikle. Rennie duo verdi bide pulcet diye bi mide koruyucu yazdi.
Misraaa istanbulluanne yarın pulceti sorucam bakalım yazacak mı.o iyi mi peki bir de o hap mı şurup mu
Tosbik istanbulluanne vallahi 4aydir kullaniyorum suan 8 aylik hamileyim hiçbir sıkıntısını görmedik 😍😍
istanbulluanne mlssrn Rennie verdi bide pulcet diye mide koruyucu verdi. Rennie bi ise yaramiyor dgerine yarn bakicam artik ac karnina.
istanbulluanne Unzile35 Banada rennie ve pulcet verdi. Mide koruyucuyu sabah kullancam bakalm rennie ise yaramadi ama. Bende de ülser var ☹
Unzile35 istanbulluanne inşallah işe yarar bebek büyüdükçe bayağı baskı yapıyor ve sorunlar artıyor maalesef
istanbulluanne SultanYenihan Ashlee Lansoru çoğu doktor vermiyor. Benimkide vermedi,oysaki harika bir ilaç. ☹ 30. Haftam bitmek üzere benimde ya bi an önce gecse aglicam artk bu mide yüzünden.
istanbulluanne MelikeHayrunnisa Ya kimine vermis kimine lansor kullanilmaz demis doktorlari. Benimkide lansor olmaz dedi. Cok agir maddeler var içinde dedi 😕 pulcet diye bsey verdi. Umarm ise yarar.
MelikeHayrunnisa istanbulluanne canım bu benim 3. Gebeliğim ilk ikisinde 7.aydan sonra oldu mide yanmam onlarda da kullandım gayet sağlıklı 2 kızım var Allahıma şükür
istanbulluanne Irmakdkm Evet benim doktorum olmaz lansor dedi. Baska bsey verdi dün. Ama baksana çoğuna doktorları vermis lansoru çok ilginç 😏
istanbulluanne MelikeHayrunnisa Tosbik Ne biliyim ya doktorlarda neye göre konuşuyorlar anlamiyorum ki. Benimki lansor olmaz diyor baskasinn ki lansor veriyor hepsi bi degisik.
ozlemanne MelikeHayrunnisa benimde varsa eger mide yanmam her gece oluyor daha 3 haftalık falan erkek mi acaba 😂
MelikeHayrunnisa ozlemanne daha çok minikmiş😊ama benimki pıt pıt atıyordu kalp gibi sağ kasığımda öyle tahmin etmiştim erkek olduğunu. 2 kızımda olmamıştı hiç