istanbulluanne Kızlar lansor kullanan var mi mide yanması için acaba? Yarn kontrolüm var sorucam ama merak ettm nette arastrdm azck kimi evet demis kimi hayir. Uyuyamiyorum artik geceleri ☹
Nily istanbulluanne walla onun icin genelde gaviscon oneriyolar sanirim Benm doktorum bana demisti bikere Ama cok sukur benm yanmalairm cok surekli degil ayda yilda bir oluyor. O yuzden ben hic kullanmadim ilac
OgretmenEva istanbulluanne miden yanarsa rennie içebilirsin demişti doktorum ama siz yine doktorunuza danışmadan kullanmayın
Tosbik istanbulluanne bana lansor verdi doktorum ve bna çook iyi geldi. Mide yanmasi asla yaşamiyorum
Nesoz Mide yanması için kesinlikle rennie duo.hem reflüyü hem yanmayı tedavi ediyor.hem içerisindeki kalsiyum ve magnezyum gebeler için faydalı.tadıda gayet güzel👍
Ozlemyilmaz Lansoru hamilelikten önce kullanıyordum hamile kalınca doktorum bıraktırdı. Sormadan kullanma derim. Mide rahatsızlığım hep vardı gaviskon kullanıyorum bende
Nesoz istanbulluanne gebelik boyunca sürebilir mide yanması veya reflü.malesef tek seferde geçiren ilaç yok.ama rennie duo uzun süre koruma sağlıyor. Üstelik benim mide bulantımıda geçiriyor👍
Misraaa Ben sağlık ocağına yazdırmaya gittim bu gebelikte kullanılmaz diyip vermedi ama dayanamıyorum alıcam.rennie duo kullanıyorum anlık rahatlatıyor ve haftada 1 şişe bitiyor her hafta uğraşamam bu şekil
istanbulluanne Misraaa Lansor banada vermedi içinde zararli maddeler varmis 😏 lansor kadar harika bir ilac yok kesinlikle. Rennie duo verdi bide pulcet diye bi mide koruyucu yazdi.
istanbulluanne mlssrn Rennie verdi bide pulcet diye mide koruyucu verdi. Rennie bi ise yaramiyor dgerine yarn bakicam artik ac karnina.
Gulsahh istanbulluanne lansor hamilelikde kullanilmaz canim rennie duo al eczaneden surup cok iyi geliyo hemen kesiyo
Unzile35 istanbulluanne bana panto verdi mide koruyucu Benim eskiden reflü sorunum vardı zaten hamilelikte bayağı kötü olmuştum sürekli kullandım nerdeyse sabah aç karnına bi tane içtim. Gaviscon tek başına etki etmez dedi gerçekten öyle panto içince farkı gördüm.
istanbulluanne Unzile35 Banada rennie ve pulcet verdi. Mide koruyucuyu sabah kullancam bakalm rennie ise yaramadi ama. Bende de ülser var ☹
SultanYenihan 37 haftalık hamileyim hala yanıyor hala yanıyo mide yanması lansor dr verdı ama kullanmadım cesaret edemedim gaviscon kullandım hep her yere taşıdım
istanbulluanne SultanYenihan Ashlee Lansoru çoğu doktor vermiyor. Benimkide vermedi,oysaki harika bir ilaç. ☹ 30. Haftam bitmek üzere benimde ya bi an önce gecse aglicam artk bu mide yüzünden.
Babies16 istanbulluanne ben ilk 3 ay lansor kullamdim.simdide pantpas kullaniyrm.midemde yara oldugu icin. Prf a gittim o verdi bunlari bagursakta eriyor ve bebege gecmiyor dedi.hergun kullandim 9 ay boyunca ac karina
Ashlee Benimde yanmam cok oluyordu surekli ne yesem cikariyordum bogazlarim tahris olmustu artik asitten. Lansor 15 mg la basladi doktorum simdi 33.haftamdaym degastrol kullaniyorum her sabah ac karnina.
MelikeHayrunnisa istanbulluanne aşırı şekilde mide yanması reflü yaşıyordum canım geceleri uyku haram olmuştu resmen yemek filan yiyemiyordum. Önce rennie şurup verdi anlık geçiriyordu sonra tekrar aynısı oluyordu hatta bu yüzden boğaz enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım boş yere. Lansordan sonra rahatladım çok şükür sabah aç karnıma bitane içiyorum gün boyu rahatım ertesi sabaha kadar. Doktoruna sor tabiki mutlaka ama bana prof yazdı hiçbir yan etkisi olmaz dedi
istanbulluanne MelikeHayrunnisa Ya kimine vermis kimine lansor kullanilmaz demis doktorlari. Benimkide lansor olmaz dedi. Cok agir maddeler var içinde dedi 😕 pulcet diye bsey verdi. Umarm ise yarar.
Irmakdkm istanbulluanne doktor banada lansor verdi bu yüzden o doktora girmiyorum artık çünkü reçetesini okudum hamilelee kullanamaz diyordu. Başka doktora gittim gaviscon yada rennie veriyorum ben o artık son safhada veriliyo ama tercih etmiyorum dedi
istanbulluanne Irmakdkm Evet benim doktorum olmaz lansor dedi. Baska bsey verdi dün. Ama baksana çoğuna doktorları vermis lansoru çok ilginç 😏