Sleepless_Mother minik_koala_ve_annesi aynen canım valla masallah fena yağıyor Rabbim dışarda kalanlara yardım etsin 🤲
minik_koala_ve_annesi 1Kelebek bende kendimi zorluyorum faydali seylerden yemeye calisiyorum canim uzun suredir ac oldugum icin yerim simdi sabah erken kalktim cunku
yaasemin minik_koala_ve_annesi mecbur uyuyoruz bebegin sağlığı için bende 2 gün oldu başlayali açıkçası pek doymuyorum ama idare ediyorum mecburen 😅
Huriye1996 minik_koala_ve_annesi midem o kadar eksiyor ve yediklerimi sindiremiyorum ki. Biri olsa hazırlasa otursak yesek ama sonrada toplasın 😄😄
Gulsumdamla minik_koala_ve_annesi tam ekmekten kaşarlı tost yaptım yedim cnm sonra fazla yedim diye üzüldüm 🤣🤣eşim uyanınca kahvaltı yapmıyor 12 de falan yapar ben 8 de yaptım 🤣🤣
Gul-42 minik_koala_ve_annesi tsk ederım amın amın her anı guzel herseyı bence hamılelık bebeklık cocukluk her anı ozluyorum😃
minik_koala_ve_annesi Gul-42 bende suan yegenlerin bebekliklerini ozluyorum benimki dogunca kendiminkine donerim artik😊
Barbekusos Toplanti bitse de yağmura karşı bir kahvalti yapsam diye bekliyorum. Satis müdürü karşımda omlet gibi duruyor hahah
Barbekusos minik_koala_ve_annesi hahah hep gülelim insallah. Bir de sarı giymis isiricam simdi hahahahah
Barbekusos Huriye1996 haha ayy varya bazen burda hepimizin hamile olduğunu unutuyorum, canı çeken olur vs :)) yap yap sifa olsun sana da bebege de canimm