yaasemin minik_koala_ve_annesi mecbur uyuyoruz bebegin sağlığı için bende 2 gün oldu başlayali açıkçası pek doymuyorum ama idare ediyorum mecburen 😅
Vicibici minik_koala_ve_annesi Günaydınnn Bende 7.30gbi uyandım ama ancak kahvaltı yapabildim 🙄 şimdi biraz uyku moduna geçiş yapacağım, kahvaltıdan sonra uyumaya bayılırım 😜
minik_koala_ve_annesi Vicibici ah su uyku bi bana mi gelmiyor yaa ecinli gibiyim resmen son 2 ayim kaldi 😅firsat bu firsat ama uykum yok gelmiyor😆
Siracinannesi minik_koala_ve_annesi kocam işe gitmeden 7 buçuk da kahvaltı yaptık beraber peynir zeytin reçel bal salatalık domates omlett poğaça ve kek vardı ancak bu kadar küçük oğlumla 😅
Sleepless_Mother minik_koala_ve_annesi aynen canım valla masallah fena yağıyor Rabbim dışarda kalanlara yardım etsin 🤲
Alya_miram minik_koala_ve_annesi kızımla aşağı inip poğaça falan aldık geldik şimdi kahvaltı yapıyorum kızımla Allah’tan kızım büyüdü de arkadaş oluyor bana sıkılmaktan kurtuldum🤭
Alya_miram minik_koala_ve_annesi inşallah Rabbim istiyen herkese nasip etsin şimdi kızımla diğer kardeşini bekliyoruz. Bize yeni bi kanka daha gelcek 🥰
Siracinannesi minik_koala_ve_annesi kek poğaçayi eşim fırından aldı ben yapmadım 😂😂 sağol canım benim
minik_koala_ve_annesi Siracinannesi benim hemen evin alti pastane kokusuna bile dayanamiyirum hemen gidiyorum 🥰🤣