minik_koala_ve_annesi Uyanali cok oluyor tek oldugum icin hic bir sey yemek gelmiyor icimden. Ne yapsam da yesem diye de dusunuyorum yalniz hic gitmiyor kahvalti denen sey 😏siz napiyorsunuz yaptiniz mi kahvaltilari/yaptiysaniz neler hazirladiniz
Gul-42 minik_koala_ve_annesi bebısle yaptık bır saat oldu sımdı oynuyoruz😃bır saat sonra uyur dıye tahmın edıyorum
gkbyza minik_koala_ve_annesi ben yumurta koydum haşlansın diye bekliyorum biber kaşar tereyağ bal domates yiyorum genelde annemi görüntülü arıyorum yalnız yenmiyor cidden 💛
Sleepless_Mother minik_koala_ve_annesi 6 buçuktan beri ayaktayix oğlumla demin uyudu market açılsın bisiler alıp gelim dedim fena yağış var korktum çıkamıyorum mm😑 accimmmmmmmmmm
minik_koala_ve_annesi Sleepless_Mother nerde yasiyorsun ki kiz ankaradayim burada da yagis vardi simdi gunes acti
silahatun Ben de instagramda biraz gezinip canım bir şey çekiyor mu bakıyorum ardından soğuk bir içecekle peynir zeytin yumurta domates salatalık aperatif ve hızlıca hazırlıyorum konuşanlar güldür güldür tarzı bir şey açıp kahvaltı yapıyorum 😌😌😌
Gul-42 minik_koala_ve_annesi tsk ederım amın amın her anı guzel herseyı bence hamılelık bebeklık cocukluk her anı ozluyorum😃
Aylin355 minik_koala_ve_annesi Ben 5 dk poğaçası yaptım pratik oluyor diye çayla onu yedim tavsiye ederim
yaasemin minik_koala_ve_annesi uyandık 1 saat oldu kahvaltımızı yaptık şimdi hareket zamanı paşamın ben diyeteyim 1 haşlanmış yumurta bi dilim peynir bi dilim ekmek biraz salatalık biraz domates 5 tane zeytin öyle yani doyduk şükür 😅
1Kelebek minik_koala_ve_annesi Hicbisey canm istemiyor ama sirf bebek aç kalmasın diye zorluyorum kendimi domates peynir simit bide bal tereyağ çıkardim ama yiyebilcegimi hic sanmiyorum🤦
minik_koala_ve_annesi 1Kelebek bende kendimi zorluyorum faydali seylerden yemeye calisiyorum canim uzun suredir ac oldugum icin yerim simdi sabah erken kalktim cunku