Dark mavimsiiii uyarır, şeker yükleme haftası yeni gelmiş zaten. Ama uyarsa da size söyleyecegini sanmıyorum. He ben şahsen inanmadım ama eğer doğru değilse doğunca ne diyecek o da enteresan
mavimsiiii girl_boy_annesi şekeri ola bilir ama doktor nasıl olur uyarmaz herşey yolunda demiş doktoru
Asyabuse mavimsiiii bu kilo doğru ise ve doktor her şey yolunda dediyse doktoru da acilen değiştirsin çocuk 4-5 hafta ileride hu iyi bir şey değil ki. Gelişimin ileriside kötü gerisi de +-2 hafta normal diyorlar
girl_boy_annesi mavimsiiii bende başından beri hiç mide bulantısı yaşamadım hem tahin pekmez tükettim oğlum 21. Haftada 395 gram bence o saçmalıyır ya
Kayraa42 mavimsiiii valla kusura bakmayında yengeniz bariz abartmış bebek bu fil yavrusumu o haftada o kilo olsun… 2 çocuk doğurdum ikisiide 30.haftamda o kilolardaydı
mavimsiiii Kayraa42 bende dedim anlatamadım ki valla diyor doktor dedi vallahi Türkiye’de olsaydım onunla randevusuna giderdim neyse doğunca göreceğiz
Lavanta27 mavimsiiii ben 27 haftalıkken gitdiğimde 1126 gr dı doktor haftasıyla uyumlu dedi bence o haftada o kilo normal değil.Sizin ki haftasıyla uyumlu .Doktor onunkine normalmi demiş ? Yanlış hatırlıyor olabilirmi🤷🏻♀️
mavimsiiii Dark ağzında geveledi yok işte doktor demiş bi kaş haftaya 2 kilo olur o bi kaç hafta dediği 28 29 haftalarda mübarek ne yese bebeğe gidiyor sanırım
Nazendehanim mavimsiiii imkansız 😅 10 kilo mu doğacak çocuk bugün doktora gittim 22+4 um 508 Gr dedi yani tabi birkaç hafta önden gitme durumu varsa kilosu fark eder ama 22. Haftada o kiloda olan çocuk için doktorun daha farklı şeyler de söylemesi lazım
mavimsiiii Nazendehanim ya bende onu diyorum 😂😂 doktorun herşey yolunda iyi demesi kadar saçma bi durum yok ya bebek gerçekten 500 gram iyi yengem abarttı yada ben o doktorun aklından şüphe ederim
Nazendehanim mavimsiiii yani abartmanin da bir sınırı var insan abartirken azcik düşünür hani mantıklı mı acaba diye 😂
1990_ayse mavimsiiii gebelik şekeri olabilir kuzenimde öyleydi o haftada ve gebelik şekeri çıktı 21 gün hastanede tedavi gördü şimdi bebek 35 haftalık 3 880 gram ultrasonda 39 haftalık gözüküyor
mavimsiiii 1990_ayse tamam ama doktor iyi demiş herşey yolunda yani ortada bi yalan var yengem abartıyor bence