mavimsiiii Ben 21 haftalık doktora gittiğimde doktor bana 421 gram dedi hatta önden gidiyor dedi yengem de hamile aramızda 3 hafta var ben öndeyim oda. 22 haftalık gitmiş bana diyor doktor dedi bebeğin 1.kilo 180 gram Allah aşkına böyle bişey ola bilir mi ?
Kubra-T mavimsiiii 26. Hafta gittim bebeğime 1250 civarı bişey dedi yaklaşık 1,5 hafta önden gidiyor dedi bence 22. Haftada o kiloda olamaz olsa 1,5 ay filan önden gidiyor olması demek olur bu da sıkıntı olur heralde
yamacalimoms mavimsiiii arkadaşınıza söyleyin şeker testi yaptırsın, benim iki oğlumda iri ikiside hep 3 4 hafta önden gitti gelişimleri ama 22 haftada 1 kilo değildiler ya yalan atıyor ya da şeker var annede
Asyabuse Arkadaşıma 21. Haftada 410 mu ne demişti yani bana da pek oluru yok givi geldi 1 kilo küsür. Kimisi abartmayı seviyor 🥲
mavimsiiii Asyabuse vallahi halen kendime gelemedim ben hiç bir şekilde mide bulantısı yaşamadım başından beri sağlıklı besleniyorum fındık muz süt devamlı yengem 4 ay boyunca hiç bişey yemedi içmedi ona rağmen diyor 22 haftalığım bebeğim 1 kilo asla inanmıyorum bebek 28 haftada daha yeni bi kilo oluyor
mavimsiiii Kubra-T valla yengem kusura bakmasın inanamıyorum o kadar değildir ha 26 haftalık olsa doğrudur derim 22 haftada bebek 500 gram olur
mavimsiiii yamacalimoms yengem biraz abartmayı seviyor o yüzden inanmadım zaten o yüzden buraya yazmak istedim
girl_boy_annesi mavimsiiii bende başından beri hiç mide bulantısı yaşamadım hem tahin pekmez tükettim oğlum 21. Haftada 395 gram bence o saçmalıyır ya
1990_ayse mavimsiiii gebelik şekeri olabilir kuzenimde öyleydi o haftada ve gebelik şekeri çıktı 21 gün hastanede tedavi gördü şimdi bebek 35 haftalık 3 880 gram ultrasonda 39 haftalık gözüküyor
Dark mavimsiiii o kadar ileride ise söyleyjn şeker yüklemesi yaptırsın, olur mu olur ama normal değil tabi baktırmak lazım Sizin ki normal
Ziynet4459 O nasıl bir bebek şok oldum yani benim bebeğim tam haftasında olmasına rağmen 28. haftada 1400 gramdı 😳😳
mavimsiiii Ziynet4459 😂😂 ya benim bebek oda normal kilosu ve doktor iyi diyor yengem bide özenmiyor yemeye ona rağmen 1 kilo dedi ben kendime gelemedim
eylulicten mavimsiiii 22haftada 853 gramdi benimkisi yarin 28.hafta tekrar baktiricaz. O haftalarda 1.180 olmasi cok fazla
Utkulu1 mavimsiiii 29da 1100 du sallamış bence 🤦♀️ sizde normalden daha az söyleyin nazar değmesin 😴
TeoMom mavimsiiii Haftada doktor 500 gram demişti 1 kilo 28 haftada oluyor o zaman yengenizin bebeği 6 hafta önde demektir ya çok ciddi bir problem var ya da (büyük ihitmalle) sallıyor aklınca bebeğin kilosuyla hava mı atıyor acaba
Dark mavimsiiii uyarır, şeker yükleme haftası yeni gelmiş zaten. Ama uyarsa da size söyleyecegini sanmıyorum. He ben şahsen inanmadım ama eğer doğru değilse doğunca ne diyecek o da enteresan
girl_boy_annesi mavimsiiii hadi en fazla 800gr olsun ya yalan söylüyor yada gebelik şekeri var sağlıklı bir kilo değil bence
mavimsiiii girl_boy_annesi şekeri ola bilir ama doktor nasıl olur uyarmaz herşey yolunda demiş doktoru