mavimsiiii Busra-tunc01 yani benimde randevum var 27+6 olucağım diyorum allahım inşallah 1 kilo vardır yani 22 haftada 1.180 gram olması imkansız geliyor kulağa
mavimsiiii 1990_ayse tamam ama doktor iyi demiş herşey yolunda yani ortada bi yalan var yengem abartıyor bence
esmaozdemir76 mavimsiiii 25, haftadayim 573 Gr daha bence yanlış anlamıştır sanki çok abartı gibi geldi
Nazendehanim mavimsiiii yani abartmanin da bir sınırı var insan abartirken azcik düşünür hani mantıklı mı acaba diye 😂
Gnl35 mavimsiiii 23 haftalikn olduğum gün 653. Gr dedi doktorum ki 1 hafta da önden gidiyir haberin olsun dedi. Şaşırdım baya o kiloyaa🤷♀️
Vicibici mavimsiiii 22.haftada 1180gr nasıl olabiliyomuş 😂 neyle besleniyorsa bize de acil önersin valla kırılırım.
Dozem 22+4 de 610 grdı 5 gün önden gidiyordu. Bi çizelge verdi en yüksek o haftalarda 900 gr olabilir sonrası hastalığa giriyor eğer söylediği kilodaysa doktor acil ya şekerine baktırır ya da başka önemlemlere
Bir_mucize_olsun1 mavimsiiii hayır sanırım seni kıskanmiş senden önde olsun istemiş kilosunu böyle bir şey söz konusu değil
bayanmor12 mavimsiiii canım bende aynı durumdayım birdaha mümkünse kimseyle aymı hamile kalmak istemiyorum nefret geldi herşey kıyas ya aldığım şeyler doğum yapacağım tarih herşeyime karışıyor bizde bugün kontrole gittik 29.haftadayız 36 cm 1280 gr dedi doktor gelişimi güzel dedi o biraz abartmış
Selcan94 mavimsiiii 29 haftadayım 1500 kilo onda bi yanlışlık olabilir 22 haftada çok o bebeğe o kilo😂😂
neseligunler mavimsiiii o haftada o kilo olmaz olsa bile normal değil şekerle ilgili olabilir ancak ama o kadarı bile fazla yanlış anlamış olabilir 😅
1fatime_2003 mavimsiiii ben 27+4 hafdalıkım dun getdim doktora 1kq 150 qıramdı 22 hafdamda 600 gram idi bebeğim iri bedenli insanlarda bebekler tez inkişaf edib çok çeki artiyo belke olur iri bedenlimi? ekmek bebeğe çok kilo veriyo hamur yiyecekleri çok yiyimcilse belkide olur Allahın işin bilmek olmaz🤷♀️