efnandogamoms Muskulpesent__ @nakis_atolyemiz bu sekılde sayfa ismi ınstagram +90 542 789 16 77 whatsp siparıs detaylı bilgi orda da yazıyor canım
Tuuba47 Nur_089 instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 Maden amin çok teşekkür ederim canım benim instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 Kezban93 instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 Kurabiyemm instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 merve211 amin canım çok teşekkür ederim instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 isimsiz34 çookk teşekkür ediyorum instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 eylulicten instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 hayirlisi06 Bildirimlerin geldiği ekranda forumda ara yazan kısmın bir üstünde fotoğraf yükle yazıyor. Oradan fotoğrafı yüklendikten sonra karşına kopyala diye bir seçenek çıkıyor. Kopyalaya tıkladıktan sonra buraya gelip yapıştırıyorsunuz
Tuuba47 anneyim96 instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 Obirgebe efsane olmuş bende en çok hatıra kalsın diye yaptırdım benim battaniye ihtşyacımda vardı ekimde geleceği için inşallah o yüzden tam takım yaptırdım sağlıkla gelsinler 🥰🥰🥰
Canparcam31 Tuuba47 sımdı hastaneye geldım dedı gıt 3 gun daha beklee☹️☹️40+1 gunluk olduk daha tık yok
Tuuba47 yaasemin çookkk teşekkür ederim amin 🙏 instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙