Asyabuse Aşşırı kararsızım zaten daha cinsiyetler belli değil ama 5li kaç tane 10lu kaç tane hiç karar veremiyorum bide ikizler benim nasıl seçeceğim o kadar çok 🥲 birkaç tane favladım ama cinsiyetleri belli olsun ilk hastane çıkışlarını alıcam fiyatları hep artıyor pahalılarda Şunları seçtim belki cinsiyeti belli olanlara yardımcı olurum 😕 hatta giydirir bebişlerle foto atarsınız 😝😝 https://app.hps.im/d7ct/oowl6hx2
CananDuru KayraVeAnnesi_06 merhaba cok guzel cok begendim nerden aldiniz acaba oglum olacak onun icin bakmak istiyorum bende
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Attığım model erkek için tabi ama başka modellerde var . Kız İçin dantelli çalışıyorlar Hobidik baby trendyol ve instgram bakabilirsiniz
SbhtYlmz KayraVeAnnesi_06 bende bu tarz bişey istiyorum ama bu modeller hep kızlar için sanırım ben erkek için bulamadım varmı acaba biliyomusunuz
SbhtYlmz Ipekyrdy hangi sitede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim bende bu tarz istiyorum çok baktım hep kız modelleri vardı
CananDuru KayraVeAnnesi_06 cok tatlı bir model evet evet anladım zaten erkek modeli oldugunu ama baska secenekler var mı diye merak ettim aslinda ama baktim en güzeli secmissiniz zaten ama ben trendyolsa bu modeli göremedim ☹
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Ya ben çok istiyordum ilk aldığım şeylerden biri sanırım yok ama instgramda benzer modeller bar beğendinizi istediğiniz gibi değiştirip sipariş verip yaptırabiliyorsunuz kişiye özel çalışıyorlar genel olarak o yüzden her model yok
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Bir site daha var , onada bakabilirsiniz İnstgram Mama Miel Baby oraya da bakın çok güzel şeyler var ben aldıktan sonra karşıma çıktı
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Mama Miel baby markasının ürünleri bunlarda sayfayı ben aldıktan sonra keşfettim burayada bakabilirsiniz
CananDuru KayraVeAnnesi_06 yaaa vallahi harika bunlar bayıldım hemen bakıyorum isimliden ziyade boyle bir yenidogan tulumu istiyordum teşekkür ediyorum size 29 haftalik oldum artik almam gerek 🥰