Tuuba47 06nurrrr instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 yesim_gzlyrr sağlıkla gelsinler inşallah nadir isimlerden birini seçtik diye düşünüyorum 😍 instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 Minnieand canım öyle düşünme şuan tam set bir hastane çıkışı alayım desen 400-500 TL hatta bazıları daha pahalı ben instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 SerapBagci instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
efnandogamoms msmyye merhabalar ınstagramda nakis_atolyemiz sayfasından işçiliği çok güzel tavsiye ederim tüm annelere
efnandogamoms msmyye merhabalar instagramda nakis_atolyemiz sayfası +90 542 789 16 77 whatsap numarası ben ıkı ay önce tulum setini 130 TL aldım kargo ücretsiz havale olarak ödeme yapmıştım battanıye 100 yastkta.100 TL idi
MNursel Tuuba47 bende yaptırmadım henüz isme karar veremedik hala 34 üncü haftadayız . İlk oğluma yaptırmıştım ama tek tulum şeklinde yaptırmıştım . Bundada o şekilde yaptırcam hatıra kalsın diye . 10 lu şekilde olanı çok gereksiz görüyorum kendimce .
Tuuba47 MNursel canım elini çabuk tut o halde yaptırmaya kararlıysan isimsiz yaptır. Çünkü ben 26. Haftamda sipariş verdim 1 ayda ancak geldi bu tarz siparişler geç geliyor
MNursel Tuuba47 diğerinde 1 haftada gelmişti canım yine aynı yerden sipriş veririm. Fazla ayrıntılı değil ya hemen yapılır . Sağol düşüncen için 🥰
CananDuru KayraVeAnnesi_06 yaaa vallahi harika bunlar bayıldım hemen bakıyorum isimliden ziyade boyle bir yenidogan tulumu istiyordum teşekkür ediyorum size 29 haftalik oldum artik almam gerek 🥰
KayraVeAnnesi_06 CananDuru Beğenmenize ve yardımcı olabilmeme çok sevindim Sağlıklı ve zamanında kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🌸