adm bu tartışmayı sabitledi.
Önerilerle dolu doğum hikayem 🤗
mavigoktuna sağlıkla sıhhatle büyüt insallah bebeğini canım ☺️🙏 kimseyi de takma 😉
mavigoktuna allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende 20 gün önce sezeryan oldum sanki dünyadaki en büyük kötülüğü yaptım görenler doğuramadın mı sezeryan mı oldun bizim zamanımızda yoktu biz 5 kilo bile doğurduk şimdikiler çok nazlı ay bıktım bunlardan vallahi rabbim sabır versin herşeyden önce
mavigoktuna cnm bende epidural sez. Olcamda agrı dügmesi gibi biseymi kendin bastıgın sey ne oluyor anlatabilirmisin 😘
mavigoktuna yarın aç karnına gitmemi söyledi doktor
mavigoktuna geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün inş . Bebeğiniz kaç kiloydu sezaryen oldunuz acaba bana da doktorum Bebek kilolu o yüzden sezaryen alabilir sesi suan 8 aylık hamileyim Son ay bakıcaz dedi de ??
mavigoktuna Çok geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun canım güle güle büyüt inşallah Bebegin en son ultrason ölçümünde kaç kg di ne kadar doğdu canım? Benim bebeğim de ultrasonda bir hafta önde gidiyor ne kısmet olucak bilmiyorum Allahım sağ sağlim kavuştursun inşallah evlatlarımıza
Öyle diyenlere verilecek en güzel cevap . Evet ben nazliyim . Böyle olmasını ben istedim vs dir. Bende sezeryanim oğlum 44 hafta olmuş gelmesi yok açıklık 34 den beri 1 cm idi. Dr lar inatla normal doğum bekleyecekti artık bir hafta snr dayanamadım ve sezeryana alın yada kağıt getirin imzalayıp cikicam dedim de apar topar sezeryana alindim. Devlette üstelik birde . Şuan 30+3 hamileyim herkes bana normal olmaz mı bu sefer diye soruyor hey Yarabbim.elimizd eolsa bizde isterizde bebeğin sağlığı mi önemli yoksa çıkış yerini deyince hepsi dut yemiş bülbül .
mavigoktuna gözünüz aydın kaç kiloydu bebişiniz acaba
SenaSolmazbende 40+0 benimde yarın randevum var ama yinede normal doğum için beklemek istiyorum siz neden sezeryan olacaksınız merak ettim
Tmklslh Epidurali çıkarmıyorlar sezeryan sonrası yani bir katater belinizde takılı oluyor. Böyle bir çantanın içinde makinası var ( hatta lavaboya giderken, yürürken yardımcı olan kişi o çantayı da koluna takıyor) bir de buton var ben 3 saatte bir bastım 2 saat hiç ağrı yok son saatte başlıyor hafif hafif basınca kısa sürede etkili oluyor.
YelizMami 3850 doğdu malum ultrason ölçümlerinde + ya da - 450 falan tahmin ediliyor. Eksik çıkarsa sıkıntı değilde fazla çıkarsa, doktorumuz risk almak istemedi kafa ve göbek ölçüsü önde gidiyordu.
mtlyz Amin inş sağlıklı şekilde alırsın bebeğini kucağına 🙏 3700lerde çıkmıştı son ölçümde ama 3850 doğdu ☺️ Kafası ve göbek önde gidiyordu. Her zaman ultrasonun gösterdiğinden eksik doğmuyorlar fazla doğma ihtimali de oluyor.
tubaaden Sezaryen doğumda nazlı olabilsek keşke 😔 Doğum sonrası bize dayatılan şimdi sütün gelmez, dikişlerden dolayı bebekle ilgilenemezsin cümleleri yüzünden o kadar çok üzülüyoruz ki vicdanımızla mücadele ediyoruz. Sezaryen olacaklar, olma ihtimali olanlar sütünüzde geliyor emin olun, bebeğiniz aç kalmıyor. Kendinizi fiziki anlamda iyi hissedince altını da değiştirebiliyorsunuz. Bundan sonra bebeğiniz sizinle zaten 2 gün bu işten mahrum kalmak kimseye zarar vermez diye düşünmek gerek ☺️
Yengec33 çünkü daha fazla beklemeyi risk olarak görüyorum üstelik açılmamda yok herşey nasip bizimde nasibimiz böyleymiş
SenaSolmaz hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
mavigoktuna teşekkür ederim canm acıkladıgın icin ☺️Sevgiler🌸
mavigoktuna evet banada öyle dedi çatıma göre kafasını ölçecek fln bakalım hayırlısı artık
mavigoktuna Amin inşallah canım Darısı bize olsun hayırlısıyla insan sona yanaştıkça nasıl olacak acaba telaşı alıyor
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Çevresel faktörler ister istemez can sıkıyor ah o kayınvalideler 😂😂 benimki iyidir bayramdan bayrama görürüm sağolsun ama eşime benim için sezaryen yapar o şimdiki gençler normal doğuramıyor nazlı oluyorlar diyip duruyor 🙄 36 haftalık olduk normal isterim elbet ama kısmette ne varsada o tabi