mtlyz mavigoktuna Amin inşallah canım Darısı bize olsun hayırlısıyla insan sona yanaştıkça nasıl olacak acaba telaşı alıyor
Dilara93 Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Çevresel faktörler ister istemez can sıkıyor ah o kayınvalideler 😂😂 benimki iyidir bayramdan bayrama görürüm sağolsun ama eşime benim için sezaryen yapar o şimdiki gençler normal doğuramıyor nazlı oluyorlar diyip duruyor 🙄 36 haftalık olduk normal isterim elbet ama kısmette ne varsada o tabi
mavigoktuna Dilara93 Ya işte benimki bebeği severken seni çekip çıkardılar falan diyor artık cümleler o kadar manasız ki... sırf can yakmak için 😔 Yani sezaryen de anne pamuklar içinde yatmıyor, bunu görüp hala konuşuyorlar. İşte bilmem görümcemin gelini 3.ye hamile ilk ikisini normal doğurdu. Demek sezeryanda böyle oluyormuş ( gögüs ucuna kelebek taktık, gögüs ucum yok diye)
Mehtapkz YelizMami merhaba canim kacinci haftasindasin ve kac kilo bebegin banada doktorum ole dedi de merak ediorum
YelizMami Mehtapkz şuan 32 haftalığım geçen ay gittiğim de 29 haftalıktım 1 kilo 800 gr dı Bebek ekimin 14 de kontrol ün var kaç kilo oldu bakalım yazarm gene
AysegulAloluAcikgoz mavigoktuna Hayirli olsun saglikla sihatle buyutun insallah bebeginizi. Afrikadan memeucu nakli tespitine sesli güldüm valla 😀😀😁 Insanlar bayılıyor boş konusmaya herseye karismaya Rabbim fesat insanlardan korusun hepimizi.
Kbrmrt mavigoktuna Arkadaşım benimde aynı kızımın kafa ve göbek ölçüsü önde, bacak boyu haftasıyla uyumlu. 31. Haftada 2.070 grm ve 43 cm idi. 2 hafta önde idi. Acaba sizinde mi ölçüleriniz böyleydi.
mavigoktuna Kbrmrt Evet, hafta olarak hep önde gitti bizimki de ama son haftalara doğru daha net sonuçlar çıkıyor. Hatta ben önde giderse 37.haftalarda gelir diye ummuştum ama ikisi farklı durummuş. Önde gitmesi doğumun da 40 haftadan önce olacağı anlamına gelmiyormuş. İlerleyen haftalarda daha net şeyler söyler doktorunuz ölçümlere göre 😌 Sağlıklı şekilde kucağınıza almanız dileğiyle☺️🙏
mavigoktuna [bilinmeyen] Aparatlarla emdi bebek, tabi tedirdin oluyordum bunun içinden süt geçiyor mu diye. O zaman da bebeğin çiş kaka sayısına bakıyorlar besleniyorsa boşaltım da yapıyordur diye ☺️ Sonra aile sağlığı merkezindeki hemşireyi aradım doğumu haber vermek için, ona bu aparatlardan bahsettim. Bebek açken gelebilir misiniz dedi. Bebek açken gittim aparatsız bir kaç deneme ile bebeğe gögsümü tutturdu. Emdikçe gögüs ucunuz belirginleşiyor, şimdi direk tutuyor ve emiyor bebek 🙏
JeyranAhadova Ben o sozleri duymamak ichin sezeryan istemiyorum. Insana oyle bir bakiyorlarki.. Tabii ki en onemlisi bebegimin sagligi, amma o sorular, o bakishlar insani childirtiyor. Insana destek olmak yerine. ALLAH korusun minik meleginizi, saglıkla büyütün İNŞALLAH 😇