aslansmommm Aybukemom bana fazla geliyor bilmiyorum ki yani hiç bulantım olmadı o yüzden hiç vermedim başından beri aldım son ayımız kaldı inşallah çok almam 😅
srvsms Aybukemom kilo alamayan ben miyim 31+6 da gittim bebiş 1800 olmuş ben 500 gr vermişim 76 ile başladım kusmalardan 70 oldum şu an 73 kg a düştüm 🤔
Seyda94_ Aybukemom bende hep bu tip insanlara çok sinir olmusumdur ama 70 le hamile kalınca aldığım her kilo sanki boyumu aşağı çekiyormuş gibi hissediyorum 🥴🥴
Aybukemom aslansmommm ay ben bastırmak için hep atıştırıyorum ilk hamileliğimdede kilo vermedim ikincisindede .bulantım olmasa kilo almazdım çok kötü bişey ya 🙁
srvsms Aybukemom ebem korkuttu beni sen nasıl kilo verirsin falan diye doktorum normal diyor bebek iyi sağlıklı diyip teselli buluyorum 29 da 74.5 olmuştum şu an 73
Birminikcivciv Aybukemom Bende 32’4 haftadayım meredeyse aynıyız 6-7 kilo aldım sadece karnım minicik. Bebeğim dönmüş çok aşağı inmiş. Karnım beş altı parmak aşağı inmiş. Sizde de böyle mi acaba. Aşağıda hissediyor musunuz ?
Esra33-34 Aybukemom 53,5 kg ile hamile kaldım 3 ay kusma bulantı koku hassasiyeti derken 3,5 kg verdim 50kgya düştüm. Şuanda 34+6 yım 57,5 kgyumx kendi kilomdan hesaplarsak 3,5 kg almışım ek😂😂😂😂 leblebi yutmuş solucan gibiyim hala
zamaneannesi80 Aybukemom doktorum diyetisyenle devam et demişti 🥲🥲 23. Haftamdaydım o zaman 9 kilo almıştım şimdi kendim dikkat ederek bir kilo aldım bu ay 😂