srvsms Kubrakopuz53 yok karnım var ama yaygın sekilde olduğu için belli etmiyor 10 kg alan 15 kg alanları duyunca sorguluyorum kendimi
Ktiryaki Aybukemom Her gebelik her bünye farklıdır önemli olan sağlıklı gebelik geçirmemiz gerisi hiç önemli değil ☺️
Oyk_mv Aybukemom 32+5 teyim 3 kilo aldım. Bebeğimin gelişimi hayet güzel oldugu için doktorum az kilo almamın hiçbir önemi olmadıgını söyledi
mommysbrids Aybukemom 32+0 7 kilo kadar canim Doktorum bundan sonra alirsin dikkat dedi suan 66 kiloyum doguma kadar max sana verdigim sinir 72 diyor bakalim 🤭🤭
Kubrakopuz53 srvsms bende öyle normal aslında hamilelikte kilo alımı ama ben asla almıyorum 🤦🏻♀️ Dünyayı yiyorum şeker var bende sık yiyorum önceden daha az yerdim hala almıyorum 🤷🏻♀️
yigitinannesiiiii Pervinbgdd yok kuzum ben normal düşündüğüm için gün vermedi detaylıda en geç 20 ekim-29 ekim arası olarak gözüktü tabi ne zaman gelmek isterse😊😊
Zuhalsebu Aybukemom 35+3 10 kilo aldım ama şu 1 ayda beni bıraksalar bi 10 daha alırım herhalde asla gözüm doymuyor özellikle çikolataya :( Bide çatlağım oluştu🥲
Usnac1995 34+3 🌸 5 kilo almıştım nerdeyse . Son zamanlarda kilo verdim. 3-4 kg arası almışım varsayıyorum
Ezgiselcuk Aybukemom ayyy ağzından bal damlıyo inşallah öyle olur 27 yaşındayım kendimi hiç böyle görmediğim için normal gelmiyo😂
Ays_cskn Aybukemom 33 +0 oldum henuz daha kontrole gitmeme 2 haftam var en son 5 kilo qlmistim suan kac oldum bilmiyorum 😊