Gurbetto Ark kızlar benim ilk çocuğum down sendrum kızımda var sağlıklı elhamdulillah şu an 27 haftaya girdim bikere bile bebeğin iyi yada kötü demediler doktorlar ikili test yüksek cıktı biraz ilk sevinceğim şey bebeğimin sağlıklı olması duasıyla hepimizden dua istiyorum sağlıkla gelsin oğlumm sevinim rahata kavuşayım😞😞
AysenSeker Ark ikizlerimi bekliyorum. En çok onlara kavuşacağım gün için heyecanlıyım ama onu dışında daha rahat hareket edebileceğim, yüz üstü yatabileceğim için seviniyorum 🤣😂
Hil38 Hamileliği çok seviyorum ama hamilelik sonrası bel ve bacak ağrılarım biterse bu beni mutlu eder tabi 😀
Nil07 Spor ayakkabı giymek 🙏 5. Aydan beri ayaklarım şiş eşimin terlikleriyle yazı geçirdim siz düşünün artık ☺️ Birde hemen doğum olsun eski kiloma dönmek istiyorum . Aynada baktığımda koca burun görmek istemiyorum Şafak 33 💙 sağlıkla gel oğlum
Ekk61 Top gibi karından ilaç içmek zorunluluğu olmaktan Hafiflesmekten sağlıklı gelsinde bebeisleeimiz😊
Tecrubeli_anne Ark karnıma ağrı girmeden hızlı tempolu yürüyüş koşmak hatta, yüz üstü yatmak, tuvalette rahat oturmak ayıptır söylemesi, en çokta oğluşumu sağlıcakla kucağıma almak istiyorum bunun için son 105 gün bir an önce geçsin istiyorum 🤲🏻
Sedde Limonzeytin 1 haftada geçtimi ödemler bende çok şişim çok acıyor bacaklarım ayak bileklerim 1 hafta da geçerse çok iyi
Gulll333 Geveze insanlardan kurtulucam yaşlı teyzelerin tip tip bakmasından rahat hareket edememekten 😵💫insanlar o kadar kötü ki umursamayayım diyorsunuz ama bi şekilde etkileniyorsunuz Allah herkesin kalbine iyilik versin 😮💨
Deletedmom_7 Gulll333 yalnız geveze insanların doğurunca sayısı artıyor hepsi bir taraftan çıkıp akıl vermeye kalkıyor 🙄
minikturtam1 Ark sırt ağrısından kurtulursam dünyalar benim olmuş kadar mutlu olurum. Dayanamayacak gibi oluyorum bagzen. Bide bacak yanması yasıyorum. Bacaklarım Pişik gibi kıp kirmizi oluyor . Sadece Bunlardan kurtulsam yeter.
MeriHera Ark rahat nefes almayı ve yatakta rahatça dönebilmeyi özledim son 2 gün benimde sanırım en çok bu ikisinden kurtulabileceğime seviniyorum
Birbebismeselesi Ark hamileliğin bitmesine mutlu olacağım tabiikide. Kendime yaptıgım bu fiziksel ve hormonsal darbe sona ericek🙏🏻
sliya30 Ark bebeğime kucağıma alıp ablası ile ilk tanışmasını heyecan ile bekliyorum o zaman çok mutlu olacağım 😍