aysegulpkr Ark deli gibi yüz üstü yatıp bacaklarımı ordan oraya savurmak istiyorum en çok mutlu edecek şey buu🤭🤭
Meyvem Ark 1 iğne vurulmaktan günde bi tane yapıyorum 2 rahat hareket edebilicem 3 sık wc gitmekten kurtulucam 4 karnımı korumak zorunda olmiyacm 5 istediğimi giyicem 6 daha rahat uyuyacam (pozisyon) 7 eşim ilişki istediğinde artık kafam rahat olucak insan endişeleniyor bebeğe bi şey olur diye
Hallerimvarbenim Ark Oksapar iğneden, devamlı mide bulantısı ve yanmadan, idrar torbası ağrısından kurtulcam e bir tane de hakediş sigarası yakarım artık😅
morportakal Ark Benim de 6 gün kaldı. Hamilelikten önceki kıyafetlerime sığabildiğimde mutlu olacağım 🫠
Deryak52 Ark yinede çiş geliyor süt olsun diye sıvı sulu şeyler tüketmek zorunda kalıyorsunuz walla hamilelikde zor dogunca daha zor uykusuz geceler bekliyor 🤭
Nz27 Rahatca döne döne uyumayı yüz üstü sırt üstü yatmayııı :) ve kahve sigara keyfi yapmak istiyorım oh be diyip :) 3 ayımız var dahaaa amaa:)
Meltemms Ark Yüz üstü yatmak , rahat hareket etmek, korkularımdan kurtulmak, en önemlisi kızımı kucağıma almak 🥰 🙏🏻
05-50 Ark öncelikle özgürce çay ve kahve içmek🥰kahve sigara keyfi yapmak🥰sürekli WC’ye gitmemek🥰paytak paytak yürümemek 🥰hasta olduğunda ya da yolda yürürken korkmamak🥰tuvalete her gittiğinde acaba kan var mı diye tedirgin olmamak🥰sınırlı sayıdaki kıyafeti giymekten kurtulacak olmak🥰daha da bir sürü sayabilirim ilk iki madde altı ay daha geçerli
Ceylanguller Ark sürekli bi kaşıntı var vücudumda karnımda sanırım son ayımdayım diye ve cok sıcak bu durumlar geçecek diye düsünüp mutlu oluyorum
Limonzeytin Ark 1hafta oldu doğm yapalı ödemlerden kurtuldum çok şükür son 3 ay maf olmştm bacak ve ayaklarmdaki şişlk ödemlerden🤦♀️
Sedde Limonzeytin 1 haftada geçtimi ödemler bende çok şişim çok acıyor bacaklarım ayak bileklerim 1 hafta da geçerse çok iyi
tugbamommm Limonzeytin ya biraz konuyla alakasız olacak ama merak ettim bacaklarınızda ödemle birlikte selülit oluşmuşmuydu benim bacağım küçük küçük çukur oluyor sıkınca hatta dokununca 😂😂😂 eğer olduysa bundan da kurtuluyor muyuzzz çok çirkin duruyor eşimin yanında kısa birşey giymekten utanıyorum🥹 geçen bacağımı kırarak oturuyordum aaa onlar ne diyor bana ahahahha
Marbling93 Ark “Artık jean giymek istiyorum!” diye isyan ettim bu sabah. 20+3’ten selamlar, benim Şafak daha karanlık. 😅
Miniklerinannesiiii Ark şu şişkinlik hissinin geçmesine ve dakika başı tuvalete gitmekten ama şişkinlik daha kötü su bile içtiğimde sanki karnım davul gibi oluyor nefes alamıyorum çok kötü önerebileceğiniz bir çözüm varmı 8+8 haftalığım bu beni şimdiden mahfetti yemek bile yediğimde aynı şey 🥺
Baharoz Miniklerinannesiiii ilk aylar oyle oluyor ama vucut bebege alistiktan sonra o his geciyor emin ol. Bndede cok vardi sanki dunyalari yemisim ve icimde kocaman bir balon varda nefes alamiyorum ustumda dar bi kiyafet yokken bile icten distan daraltiliyormusum gibi skiliyormusum gibi hissederdim ama gecti 2bucuk 3 aylikkenn
Morkelebek26 Ark mide bulantısı, ağız tadı bozukluğu birde mide yanmasından kurtulduğuma çok sevincem inşAllahhh RABBİMin izniyle 🤲😁