ilknuribrahimbelis Ark eşim Irakta görevde doğum geldiğinde eşimde yanımızda olacak yalnız geçen hamileliğim bitecek birlikte kucağımıza bebeğimizi alacağımız günü bekliyorum en çok buna seviniyorum🥰
Ay-mom Ark en çok yüz üstü yatacağım diye seviniyordum, ama süt dolu göğüslerle yüz üstü yatamayacağımı anladığım anki halimi görmen lazımdı 😀
immos Vera09 bende tam olarak böyle umarım şu çarpıntı geçer ve sigara tiksintim biter 😄😄😄 inanılmaz sigara kahve keyfi yapmak istiyorum nasıl olacaksa 2 bebeyle 😬
Dilber55 Melisaaa88 Ben zaten günlük 1 adet sigara içen birisiyim onura emzirmeden 2 saat önce içersem sıkıntı yaratmaz bebeğe.
AiseNurr egesmommm Merak etmeyin belirli bi ay sonra kahveyi tekrar cok seviyorsunuz bende sizin gibi olmustum ve belli şartlarda az da olsa iciyorsunuz. Bizimde 9 günümüz kaldi ağırlık zorluyor beni sadece 🤗
isimsizzz Ark Bebişe kavuşmayı saymiyoruz di mi😁 onun dışında bulantı kusma Reflü mide yanmasi tiksinme olaylari biteceği için mutlu olurum heralde ,lıkır lıkır su icebilmeyi ve yemek yemekten zevk almayı özledim 😅
tugbamommm Ark yüz üstü uyumak ve mide yanmasının duracak olmasını heyecanla bekliyorum 😂😂 resmen hamileliğimin 2-3. Ayından beri mide yanması yaşıyorum hiç dinmedi hatta bu aralar arttı 33 haftalığım 🤭
353877 Ark hamile taytı, hamile elbisesi, eşimin kıyafetlerini görmek bile istemiyorum. Kendi kıyafetlerimi özledim
Benherseydenoncebiranneyim Hamilelik hiçbir şeymiş arkadaşlar. Lohusalıktan bildiriyorum buralar çok karanlık 😂😂 hazır uyuyabiliyorken falan tadını çıkarın bol bol
isimsizzz Benherseydenoncebiranneyim Ya şu anda da uyuyamiyoruzki 🥺 en azından bebiş yanımızda olsun da uyuyamayalim 😅
tugbamommm Limonzeytin ya biraz konuyla alakasız olacak ama merak ettim bacaklarınızda ödemle birlikte selülit oluşmuşmuydu benim bacağım küçük küçük çukur oluyor sıkınca hatta dokununca 😂😂😂 eğer olduysa bundan da kurtuluyor muyuzzz çok çirkin duruyor eşimin yanında kısa birşey giymekten utanıyorum🥹 geçen bacağımı kırarak oturuyordum aaa onlar ne diyor bana ahahahha
Limonzeytin tugbamommm oldu evet şişince ayaklar bu selült kurtuluşu olmadı onun geçeceğini sanmam vucut salmş oluyı çnkü kendını doğmdan sonra🤦♀️
Ark Mer93 ya o zman cennet kokulum için uyanırım hatta uyumam ama 10 dk bir tuvalete kalkıyorum gidiyorum bisey yok sinirlerim bozuluyor uyku falan kalmıyor vitaminide en aza iner ama bunlar bıkkınlık getirdi
Bircan36 Benim 40 hafta olmasına 2 gün kaldı ama gelecek gibi değil bitigi zaman yüz üstü yatmak mutlu eder ve kan ilaçlarından kurtulmak beni çok mutlu eder🤭🤭
Aselinannesi3 Benim doğuma çok var daha ama bende yüzüstü yatmayı özledim başka türlü zor uyuyorum. Tabii göğüsler süt dolunca yine yüzüstü uyumak zor oluyor diyen çok çevremde😂😂
teacherozlem egesmommm ayyy ben de öyle sabah gözümü açar açmaz filitre kahve demlerdim şimdi çay kahve çekmiyor canım tiksindim