Ark Hamileligimin bitmesine 6 gün kaldı sürekli çişe gitmekten ve vitaminleri içmekten kurtulacağım için çok mutlu olucam daha çok şey var da bu ikisi ilk sırada 😁 sizin neler
berceste5155 Ark allah izin verirse bizimde 33 günümüz kaldı bebekleri hiç sevmeyen ben bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum ben en çok kızıma sarıldığıma sevineceğim galiba
Ozge Ark hamileliği özleyen ben bu postu beğenmedim. 😂 Şaka bir yana ödemden ve reflüden kurtulduğum için mutluyum. 🙆🏻
bebegim42_ Ozge çok zorlu ve riskli bir gebelik geçirdiğim için hamileliği özleyeceğim hiç sanmıyorum 😅
Mer93 Ark kötü bi yorum yapmak istemem ama zaten son zamanlardaki tuvalete kalkmalar anneyi uykusuzluğa hazırlamak için bebek doğunca da uyuyamıyosunuz tuvalet yerine bebeğe kalkacaksınız ikinci olarak da tavsiyem belli bir süre ilaçlarınızı almaya devam edin demir ve vitaminlerinizi çok ihtiyacınız olacak :)
Ark Mer93 ya o zman cennet kokulum için uyanırım hatta uyumam ama 10 dk bir tuvalete kalkıyorum gidiyorum bisey yok sinirlerim bozuluyor uyku falan kalmıyor vitaminide en aza iner ama bunlar bıkkınlık getirdi
egesmommm Ark daha 4,5 ay var ama sanırım kahve keyfi yapmayı çok özledim. Doğumdan sonra sabah erken kalkıp balkonda kahve içme hayali kuruyorum. Çünkü kahveden tiksindim ki normalde 2-3 kupa içerim
AiseNurr egesmommm Merak etmeyin belirli bi ay sonra kahveyi tekrar cok seviyorsunuz bende sizin gibi olmustum ve belli şartlarda az da olsa iciyorsunuz. Bizimde 9 günümüz kaldi ağırlık zorluyor beni sadece 🤗
teacherozlem egesmommm ayyy ben de öyle sabah gözümü açar açmaz filitre kahve demlerdim şimdi çay kahve çekmiyor canım tiksindim
eylulicten Ark saclarimi boyatip kaslarima microblading yaptiracagim gun 😂 veee nargile icmeyi inanilmaz ozledim bi nargile kesin yaparim 😂😂
Cigilipub eylulicten dişlerimi yaptırmaktan 😁 şu an aşırı diş ağrısı çekiyorum bir sürü vitamin kullanmama ramen azımın içi inşaat alanına döndü 🙈🙈🙈kızıma bir şey olur korkusuyla doktora da gitmiyorum son ayımdayım zaten sağ sağlim kızımı kucağıma alayım doğurduğum gün randevu alacağım 😅
Elifderin34 Ark mide bulantısı ve kokulardan tiksinmenin biteceğine o kadar çok şükredicem ki dünyada ki bütün yemekleri tek tek doya doya yiyeceğim 😅
Nadide-_- Elifderin34 kesinlikle benim içinde böyle 😂😂 mide bukqntılqrı ve kokulardan kurtulmanın vermiş olduğu bir mutluluk olacak 😂😂
Vera09 Ark çarpıntıdan inş kurtulcam, bacak şişlerim inecek, istediğim kadar yürüyüp dolaşabilcem, eğilebilcem, zayıflıcam. İnşallah hepsi olacak inanıyorum😅 bi de keyif sigarası içecem üstüne onu unutmuşum😄☕️🚬
immos Vera09 bende tam olarak böyle umarım şu çarpıntı geçer ve sigara tiksintim biter 😄😄😄 inanılmaz sigara kahve keyfi yapmak istiyorum nasıl olacaksa 2 bebeyle 😬
b0ncuk Seymaben çatı ağrınız başladıktan sonra ne zaman doğum yaptınız acaba 2 gündür ben de var da doğum belirtisi mi ki bu🥶
Selimkemalinannesi Hamilelik güzeldi ama bittiği zaman Rahatça diyet spor yapıp zayıflatacağıma Kahve sigara keyfi yapacağıma çok seviniyorum Hazır hamileliği öğrendiğim an sigarayı bırakmışım ne güzel başlamam diyorum ama kocamla karşılıklı bi keyif yapmak istiyorum 🤭♥️
Esrakky Ark Kendımı yaşlı kafınlar gibi hısedıyorum ondanlardan kurtulacam hamıleyken gıydıgım butun elbıselerı cope atacam guzel seyler alacam