Eackr Minikcennetim evet bana bir sürü ultrason görüntüsü verdi. Çok şaşırdım dışarda özel muayenede bile bir veya iki tane verdiler hep. Burda upuzun bir fatura gibi verdi doktor çok mutlu oldum 😊
Eackr Minikcennetim yok bu anlattıklarımın hepsi üniversitenin özel muayene olduğum zamandı. Devlette bebeğin görüntüsünü vermediler cihazları eski olduğu için basım yapmıyormuş hayal kırıklığı olmuştu 🙄
Minikcennetim Eackr hangi doktora gideyim hangisini önerirsin canım üniversitede bende detaylıyı üniversitede yaptırmayı düşünüyorum kabul ederse doktor
Eackr Minikcennetim aynen diğerleri hakkında bilgim yok ben tesadüfen gittim iyi ki denk gelmiş. Beğenmezseydim üniversitesideki diğer doktorlara gidecektim. Çünkü testler falan burada en azından ücretsiz sadece muayene parası veriliyor. Kliniklerde muayene ve her şey için ayrı para istiyor diye üniversitesiteye geçiş yaptım. Umarım sıra bulur ve memnun kalırsınız 🌹🙏
surprizyumurtam- Eackr merhaba bir şey soracaktım Kars araştırmada normal doğum var mı bilginiz var mı acaba
Minikcennetim surprizyumurtam- canım ben kars üniversite hastanesine gidiyorum özel muayene bölümüne o doğum yaptırıyor ayşe ülkü hanıma gidiyorum çokta ilgili iyi bir doktor tavsiye ederim
Eackr surprizyumurtam- doğum konusunda bilgim yok henüz maalesef bir dahaki muayenede sorarım unutmazsam isterseniz. Haftaya kontrolüm var. Ben doğumu burda düşünmediğim için sormamıştım hiç
surprizyumurtam- Minikcennetim ben pembe hanıma gidiyorum ama araştırma planlı sezaryenlari yapıyor diye biliyorum o yüzden merak ettim
Eackr surprizyumurtam- anladım merak ettim haftaya sorcam inşallah. Haftaya cuma ben yazmayı unutursam hatırlatın size zahmet ben de merak ettim 😊
Oslemasel Eackr anladım bende bir kaç tanıdık buldum araştırma hastanesinden, yarın bilgi alayım yazarım burdan
surprizyumurtam- Oslemasel araştırma normal doğum yaptırıyor mu ücretli acaba bilginiz var mı ben daha 1 ay oldu Kars’a geleli pembe hanıma gttim hep hiç arastrmaya gdemedim 39 hafta olduk doğum için nerde yapicam hala kaygılıyım
surprizyumurtam- Eackr merhaba acaba arastrmada hangi doktorlar özel polikliniği var müjde canday in var mı muayenesi bir de saat 2 de gdince mi sıra alıyoruz öncesinde alamıyor muyuz
Salis36 Bende Pembe hanımla başlayıp Hacer hanımla devam ettim 20.haftadayim Hacer hanım doğum için daha doğrusu sezaryen için Erzurum a gitmene gerek yok dedi kendisinin doğumu da araştırma hastanesinde olmuş memnun kalmış beni de oradaki bir doktora yönlendirdi yani son kontrole kadar kendisine gideceğim ama doğum araştırma da olacak yeni bir çocuk doktor da gelmis alanında çok iyi falan boşuna burdan Erzurum a gitmeyin dedi benim ilk doğumumda devlet hastanesi başından savdi kaç kere sezeryan istediğimi söyledim yapmadılar Erzurum a git dediler 3 gün sancı çektim onlar yüzünden 4 ay tansiyon sıkıntısı çektim artık bu bebeğim de Allah izin verirse o hataya düşmeyeceğim
Oslemasel surprizyumurtam- araştırma normal doğum yaptırmıyor, cüzi bir miktarda muayene ve sezeryan yapıyorlar. Devlet hastanesine gidecem salı ya da çarşamba, ebeler için iyi dedi, tanıdık bir ameliyat hemşiresi, tek endişem refekatçi alınmıyormuş