Oslemasel Eackr anladım bende bir kaç tanıdık buldum araştırma hastanesinden, yarın bilgi alayım yazarım burdan
surprizyumurtam- Oslemasel araştırma normal doğum yaptırıyor mu ücretli acaba bilginiz var mı ben daha 1 ay oldu Kars’a geleli pembe hanıma gttim hep hiç arastrmaya gdemedim 39 hafta olduk doğum için nerde yapicam hala kaygılıyım
surprizyumurtam- Eackr merhaba acaba arastrmada hangi doktorlar özel polikliniği var müjde canday in var mı muayenesi bir de saat 2 de gdince mi sıra alıyoruz öncesinde alamıyor muyuz
Salis36 Bende Pembe hanımla başlayıp Hacer hanımla devam ettim 20.haftadayim Hacer hanım doğum için daha doğrusu sezaryen için Erzurum a gitmene gerek yok dedi kendisinin doğumu da araştırma hastanesinde olmuş memnun kalmış beni de oradaki bir doktora yönlendirdi yani son kontrole kadar kendisine gideceğim ama doğum araştırma da olacak yeni bir çocuk doktor da gelmis alanında çok iyi falan boşuna burdan Erzurum a gitmeyin dedi benim ilk doğumumda devlet hastanesi başından savdi kaç kere sezeryan istediğimi söyledim yapmadılar Erzurum a git dediler 3 gün sancı çektim onlar yüzünden 4 ay tansiyon sıkıntısı çektim artık bu bebeğim de Allah izin verirse o hataya düşmeyeceğim
Oslemasel surprizyumurtam- araştırma normal doğum yaptırmıyor, cüzi bir miktarda muayene ve sezeryan yapıyorlar. Devlet hastanesine gidecem salı ya da çarşamba, ebeler için iyi dedi, tanıdık bir ameliyat hemşiresi, tek endişem refekatçi alınmıyormuş
surprizyumurtam- Oslemasel bende 15 ine sıra aldım sistemde 5 6 doktor var aktif çalışan doktor 1 2 tane doğuma da o an hangisi nöbetçiyse o geliyor yani hangisinde takipliysek o doktor gelmiyormus sıra bulmak zaten işkence içeri girip çıkmam bir oluyor hiç ilgili değiller bir kere gittim ama şuan doğuma çok az kaldı 6 gün filan mecburum artık gitmeye
Oslemasel surprizyumurtam- bende Cuma’ya aldım, 39 oluyorum Cuma’ya şansımıza artık, sen gidince beni de bilgilendirir misin, çatı kontrolü de yaptırmadım, benim tanıdık ebeler iyi dedi, doktor hangisi nöbetçiyse artık şansımıza ne düşerse
surprizyumurtam- Oslemasel refakatçisiz nasıl olacak ya tek başımıza ilk gebeligim benim ben tek başıma bebeği nasıl besliyim doğum sonrası dikişli dikişli nasıl giyineyim ne kadar saçma bunu da sorayım ben salı günü tekrar size yazarım
surprizyumurtam- Oslemasel ben çatı kontrolünü pembe hanımda yaptırdım ama bu hafta yokmuş kendisi 21 kasıma kadar şehir dışındaymis devlete de çalışmaz raporu alıp izne ayrılmak için gtmistim valla nts çekilmiştim sancı çıkınca ebe öyle acilma için kontrol edince öyle canımı yaktı ki açılma filanda yoktu bakalım bu hafta nasil olacak
Eackr surprizyumurtam- benim bildiğim kadarıyla 5 doktorun hepsi de özel muayene yapıyor emin değilim ama öyle duydum. Saat 14.00ten önce alınmıyor hatta telefonla bile o saatten sonra bilgi veriyorlar. Muayene için gelecekseniz saat 14.00te arayın bence br doktor var mı burada mı diye. 15.00 - 15.30 gibi de para yatırıp 16.00dan sonra muayeneyi beklersiniz.
Eackr surprizyumurtam- rica ederim ne demek. Siz doğum için mi geleceksiniz yoksa normal muayene için mi
surprizyumurtam- Eackr tayin olduk biz ama normal doğum yapılmıyormus ogrendgm kadarıyla universitede de doğum öncesi bir kontrole gideyim dedim de
Eackr surprizyumurtam- anladım normal doğum olmaması ne kadar saçma. Hayırlı güzel bir doğum diliyorum size 🤲
surprizyumurtam- Eackr teşekkür ederim sağ olun arastrmaya gidemedim bir türlü doktor bgunde yoktu müjde hoca devlete gttim bende