Beyzacan esra_blim 12+2de dün gittim. Şuan bişey söylemek için çok erken bidahaki ay söyleyebilirim dedi 🥺 bi tahmininiz yok mu dedik, hadi tahminde buluniyim kız dedi. Ama net gördüğünden demedi bence öylesine der gibi dedi. Mecbur bidahaki ayı beklicez 🥺
esra_blim Yaseminturan_ aynn gitmeden once cikolata falan ye et o zaman gostere bilir bende oyle yapacam insallah gosterir
inci_tanesi esra_blim Bende gidecem inşallah 15 haftalık net söylemişti özelde bı arkadaşa net değişmedi
esra_blim EmelBG_ ya ne guzel ben 29 unda 13 haftalik olacak cinsiyetini gosterirse soyleriz dediydi ve ikili test yaptaracam
Melisakeskinn 13.haftada net öğrendim en son 16da gittim değişmedi yarın detaylı ultrason var bakalım daha da değişmez bence
esra_blim Esra_4572 yaaa bende ben sordum geldiginde 3 hafta sonra ogrenirsin dedi bana insallah gosterir
askbebek Erkek ise görünüyor 12. Haftada öğrenmiştim bende tabi tahmin olarak söylüyorlar 17. Haftada netleşiyor
Zuzuu86 Erkekler gosterıyo benım ilk oğlum 12 haftada gostermıstı sımdı ki de 13. Haftada gösterdi kızım 5 aylıkken gostermıstı kendını