esra_blim Esra_4572 yaaa bende ben sordum geldiginde 3 hafta sonra ogrenirsin dedi bana insallah gosterir
twinboymama pozisyonu uygun olursa tabi net bir şekilde bile öğrenebilirsin. artık organı oluştu çünkü
esra_blim twinboymama doktora dediydim cinsiyetini ne zaman ogrenirim diyo 13 cu haftada ogrenirsin demisti
ardaada esra_blim bana da 11. Haftada doktor söyledi. 15-16 da net olarak söyleyebilirim dedi ve değişmedi
inci_tanesi esra_blim Devlet hastanesinde kesinlikle söylemiyor bana 13 de çok küçük belli olmaz dedi 16 haftalikta büyük bir ihtimal kız pipi göremiyorum dedi özele gidicem bende kesin konuşmuyorlar nedense
esra_blim inci_tanesi ben devlete gitmiyorum . Ozele gidiyorum bana da 13 haftada geliginde gore biliriz demisti
Yaseminturan_ inci_tanesi Ay devlet hastaneleri neden böyle ya cok saçma uygun pozisyondaysa bebek söyle işte nolacak sanki cidden geneli söylemiyormuş:/
Msym inci_tanesi devlette hçbşy demyolar gerçktn ben 12 haftalkken kalp atkşı duydum adama kaç kere gttm 12dendünletti hehrlde cinsiyetti 20 gaftdn snra söyler😂😂 özele gdcm cinsyt içn
Bilgeszr inci_tanesi aynen kesin konısmıyorlar devlette 16+5 im banada gecen gün devlette erkek gibi ama kordon da olabilir dedi emin konısmadı bnde özele gittim net görüyorum erkek dedi
ardaada esra_blim bebeğin pozisyon doğruysa genelde tutuyor. Benim ilk olarak 10-11. Hafta arası kontrolümde erkek demişti. Ama 15-16 da net derim demişti. Ancak 12. Haftada fetal yaptırdım orada da erkek olduğunu belli oldu zaten. Yani doğru tahminmiş 😁
Seymoshh esra_blim 12.haftamda oğlum olduğunu öğrendim bebeğin pozisyonu önemli bazen göstermiyorlar ikinci kızımı 5 aylıkken öğrenebilmiştim dr çok uğraşmıştı fakat bir türlü döndürüp bakamamıştı ultrasondan😅
Yaseminturan_ esra_blim Ayy bende persembe 13+0 olucamm bakalım devlete gideceğim için pek sanmıyorum ama 12 de bile doğru sekilde öğrenenler varmıs :)
esra_blim Yaseminturan_ aynn gitmeden once cikolata falan ye et o zaman gostere bilir bende oyle yapacam insallah gosterir
EmelBG_ esra_blim 12 haftadan itibaren cinsiyet gözüküyor çocuğun duruşuna ve doktoruna bağlı olarak değişiyor .Kıxıma 12 haftalıktan itibaren baktık 17-18 haftalarda göstermişti 🌸
esra_blim EmelBG_ ya ne guzel ben 29 unda 13 haftalik olacak cinsiyetini gosterirse soyleriz dediydi ve ikili test yaptaracam
inci_tanesi Yaseminturan_ Bende anlamıyorum gerçekten sanki onlara göre ne var söyle gitsin insanı ikilemde bırakıyorlar bı daha özele gidicem