Msym inci_tanesi devlette hçbşy demyolar gerçktn ben 12 haftalkken kalp atkşı duydum adama kaç kere gttm 12dendünletti hehrlde cinsiyetti 20 gaftdn snra söyler😂😂 özele gdcm cinsyt içn
inci_tanesi Msym Evlat bizim yani soyleseler ne olacak insanı sinir ediyorlar bende cinsiyet için özele gidicem insallah banada o kadar sacma bişey soylediki büyük ihtimal kiz pipi falan göremiyorum bı daha sor detaylida
esra_blim inci_tanesi devlet o kadar ilgilenmiyor hem ya ozel soyluyor bana geldiginde cinsiyeti gosterirse ogrenirsin dediydi insallah ogrenirim
inci_tanesi esra_blim Bende gidecem inşallah 15 haftalık net söylemişti özelde bı arkadaşa net değişmedi
ardaada esra_blim bebeğin pozisyon doğruysa genelde tutuyor. Benim ilk olarak 10-11. Hafta arası kontrolümde erkek demişti. Ama 15-16 da net derim demişti. Ancak 12. Haftada fetal yaptırdım orada da erkek olduğunu belli oldu zaten. Yani doğru tahminmiş 😁
esra_blim ardaada ya ne guzel insallah bende de gosterir bana gel dedi ama 13 haftalik oluyorum insallag gosterir kendini
Bilgeszr inci_tanesi aynen kesin konısmıyorlar devlette 16+5 im banada gecen gün devlette erkek gibi ama kordon da olabilir dedi emin konısmadı bnde özele gittim net görüyorum erkek dedi
inci_tanesi Bilgeszr Banada bir pipi göremiyorum büyük ihtimal kız dedi devlette net söylese ne olacak sanki 😂
esra_blim inci_tanesi aynn ya ugrastiriyolar onlarbenim eltimde devlete gidiyordun 4 ayindaydi devlet gostermiyo kendini dedi ozele gitik ogrendik
Gizemmke esra_blim bebek pozisyonu uygun olursa, bir de doktor tahmini de olsa söylerse öğrenebilirsiniz. Bazı doktorlar tahminlerini söylemiyor, tersi durumda sonra ailelerden tepki aldıkları için. Ama 15.-16.haftalarda kesin öğrenirsin pozisyonu uygunsa