KubraKaranKaya 3prens71 bende öyle çok kötüyüm. Geceleri yatamıyorum. Çocuğun odasını ve alışverişi son aylara bırakmayın gücünüz kalmıyor.
Deniz831 Dilaraa23 bende 3 * 1 olduğumu öğrendim bugün 2 kayıptan sonra umutsuzkrn çaldı kapımı değerim 42 çıktı sizlerde dua edin sağ salim kucağımiza alalım ❤️
KubraKaranKaya bendiyebiriii Ben tüp bebek yaptığım için o kadar çok vajinal muayene oldum ki. Hiç bir sorun yaşamadım. Korkacak birşey yok tehlikeli olsa doktorunuz önermez
bendiyebiriii KubraKaranKaya doğru tabii ama işte insan sebepsiz geriliyor. Çok evhamlı bir insanım zaten . Teşekkürler🌸
hazaltaskarakas Ben 19+3deyim hala bulantılarım devam ediyor havalar çok sıcak hiç iştahım Yok 2 kilo vermişim bile 🫠🫠 Oğluşum inşAllah sağlıcakla gelir dünyaya🤲🏻🫶 Hepimiz sağlıcakla kavuşalım🫶
Dilaraa23 hazaltaskarakas valla ben 2 haftada 4 5 kg verdiysem ileriki zamanlarda eririm iyice herhalde🥲
PrensesAnnesiiiiiiiii Ayssee__ Dilaraa23 bende 7 haftalık hamileyim halsizlik mide bulantısı aşırı var ve birşey yiyemiyom o kadar tiksinmişim ki ve bugünden itibaren kusma da başladı zor geçiyo ya elhamdülillah bu günlerde geçecek
Gmskbr PrensesAnnesiiiiiiiii ah sormayin kendimden bile tiksinir hale gelmişim ama çok şükür bu günleri nasip eden rabbime
Gmskbr Dilaraa23 ben 7+3 teyim 5. Haftada öğrendim. Öğrendiğim günden beri bulantilarimin ardı arkası kesilmedi çok fena Bi durum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum
PrensesAnnesiiiiiiiii Gmskbr evet sonu güzel bitecek inşeAllah bebişlerimizi hayırla sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun Allahummaamin 🖤
fat1ma_ Aysegulkanik28 içimi rahatlattınız resmen. Mide bulantısı felan olmayınca endişeleniyorum bebeğim iyi mi değil mi diye 🤦♀️
Aysegulkanik28 fat1ma_ bazılarının ki kolay bazılarının ki zor geçer demek ki bizimki kolay geçecek veya 3-5 hafta sonra falan başlayacak bilemiyorum ama ben dün hasteneye gittim bir sıkıntı yok dedi
ikra06_09 Merhabalar ben gebeliğimi çok erken farkettim adetime 5 gün kala beta hgc 16.50 çıktı sizce bu değer normalmi sizin kaçtı
bendiyebiriii ikra06_09 2 gün sonra tekrar bakın erken öğrendiğiniz için normal bence. Önemli olan artış diyorlar🌸🌸
Dilaraa23 ikra06_09 bence iyi canım ben adetim 2 gün geçtikten sonra 50 lerde öğrendim o yüzden gayet normal, tebrik ederim 🌸
fat1ma_ ikra06_09 benimde ilk öğrendiğimde 16 cikmisti bende erken öğrenmiştim önümüzdeki günlerde tekrar baktırmalisin bence