Aysegulkanik28 fat1ma_ bazılarının ki kolay bazılarının ki zor geçer demek ki bizimki kolay geçecek veya 3-5 hafta sonra falan başlayacak bilemiyorum ama ben dün hasteneye gittim bir sıkıntı yok dedi
Dilaraa23 hazaltaskarakas valla ben 2 haftada 4 5 kg verdiysem ileriki zamanlarda eririm iyice herhalde🥲
Dilaraa23 ikra06_09 bence iyi canım ben adetim 2 gün geçtikten sonra 50 lerde öğrendim o yüzden gayet normal, tebrik ederim 🌸
ikra06_09 Dilaraa23 çok sağolun daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için biraz korktum açıkçası peki sizde kasık ağrısı oldumu yani çok hafif bir ağrı
fat1ma_ ikra06_09 benimde ilk öğrendiğimde 16 cikmisti bende erken öğrenmiştim önümüzdeki günlerde tekrar baktırmalisin bence
Guldenizcelik fat1ma_ bende erken farkettim 23 ünde gittim doktora 15 çıkmıştı 9 eylülü bekliyorum şimdi keseyi görmek için 😍
Esmacakar 4 haftalık hamileyim öğreneli 3 gün oldu bulantım olmadı şuana kadar. Kaçıncı haftada başlıyor bulantılar
Ykymk Merhaba 17+2 den selamlar… mide bulantılarım azalmada halsizlik ve sıcaklar beni benden alıyor… Ama sonunda kucağınıza aldığımizda herşeyi unutmak en güzeli olacak
Dilaraa23 ikra06_09 5. Hafta kese 6. Hafta kalp atışı duyuldu benim. Ama bazılarında 7,8 gibide gözükebiliyor kalp atışı 😊
N_dkmn hafta 1. günümdeyim maşallah göbeğim fazla belli değil ama artık sanırım büyümeye başlıyor geceleri uyuyamıyorum kasintidan ve gerilmeden
ikra06_09 Dilaraa23 çok heyecanlıyım çokta tedirgin çok erken öğrendiğim için açıkçası 5 gün kala öğrendim şimdideadetime 1 2 gün kaldı sık idrara çıkma isteğim var göğüs hassasiyeti adet belirtleriyle çok benziyor 🥺🥹🥹