tgcetprk bendiyebiriii şuan ki betayı bilmiyorum ama pazartesi 750 idi ondan 3 gün sonra kese vajinal ultrason İle görülmüştü ☺️
tgcetprk Dilaraa23 öyle yapacağım canım inşallah devamı gelmez şuan sadece normal akıntım var dualarınıza talibim 🫶🏻
tgcetprk bendiyebiriii bende doktora gidene kadar korkuyordum aslında ama doktorum korkulacak bişey olmadığını söyledi eğer vajinal yaptırmak istemiyorsanız 5. Haftaya kadar bekleyin derim garanti olsun
Dilaraa23 bendiyebiriii ben hep vajinal baktırıyordum bebek görünene kadar hiç bir şey olmadı allahın izniyle 😊
KubraKaranKaya bendiyebiriii Ben tüp bebek yaptığım için o kadar çok vajinal muayene oldum ki. Hiç bir sorun yaşamadım. Korkacak birşey yok tehlikeli olsa doktorunuz önermez
Beybeybi Dilaraa23 10+3 ten selam cok sukur iyi bulsnti ve sirt agrim var ama dayanilmayacak kadar degilim Allah tez zamanda herkesi bebegine kavusturur 👶🧿
Seydanur180917 Dilaraa23 benimde 7 hafta 2. Günlük aynı şekilde miyde bulantsindan oluyorum daha bugün netlesdi doktara gitim ama herşey kokuyor yemek yiyemiyorum