tgcetprk 5+4 ten sevgiler 🫶🏻 Uyku ve kasık ağrısı dışında bir problem yoktu bugün öğlen afedersiniz böyle çok çok açık kahve koyu krem arası bir akıntım oldu peçeteye silince daha da olmadı ama o biraz tedirgin etti beni var mı bu durumu yaşayan 🥲
Minik1Civciv Dilaraa23 evet kuzum gittim karından duyulmadı vajinal baktı göründü kalp atışı çok şükür ama dinletmedi küçük olduğu için geç döllenme dedi normalde 7 haftalığım ama 6 haftalıksın dedi
tgcetprk Dilaraa23 daha devamı da gelmedi ama doktorum kanama tarzı leken olursa gel demişti onun harici herşey normal demişti geçen hafta perşembe kesemiz gözüktü 2 hafta sonrası için çağırmıştı ama bu gece yada yarın tekrarlarsa gitmeyi düşünüyorum
Dilaraa23 Minik1Civciv ohh iyi çok şükür benimde 1 hafta geç döllenme bende biraz geç duymuştum gözün aydın ☺️🌸
Tepeler Bende 6+1 deyim geçen hafta doktor kese var bebek yok dedi inşallah bu hafta görürüz😊 karnım çıktı daha şimdiden ve kalçamda ağrı var bu normal mi kızlar
tgcetprk Dilaraa23 öyle yapacağım canım inşallah devamı gelmez şuan sadece normal akıntım var dualarınıza talibim 🫶🏻
benguuusk Dilaraa23 son aylarda geçmiyor 37 haftalığız Squat çok yapıyorum yürüş merdiven inip çıkma gelen yok hava sıcak doğum korkum var 🥲👶
tgcetprk bendiyebiriii şuan ki betayı bilmiyorum ama pazartesi 750 idi ondan 3 gün sonra kese vajinal ultrason İle görülmüştü ☺️
Tepeler Doktor onunla ilgili bir şey demedi ben kendim sonradan araştırınca öğrendim öyle bir şey olduğunu