lamisrtky 13+3 haftadayım şuan daha yeni toparlamaya başladım. 7 haftada başladı bulantılar, kokular, uykusuzluklar, kusmalar… şükür ilk üç ay geçti, inşallah ikinci üç aylarımızı daha rahat geçer artık
Evhamlianne92 Dilaraa23 uzun ve zorlu bir surece hosgeldiniz… 32. Haftaya giricez bizde ama sanki 320 haftadir falan gebeyim. Umarim sizler icin daha kolay ilerler bu surec ki sanslisiniz kis hamileleri olacaksiniz
Hazalert Dilaraa23 7+5 göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yok bazen hamile olduğumu unutuyorum😝 bulantısı olanlara allahtan sabır diliyorum bu sıcaklarda çok zor
Gulbeyazozgul Dilaraa23 canım bende 31 oldum işk üc ay degil nerdeyse bes ay kustum diyebilirim cok kötüydü ama genede son haftalar daha zormus 😂
primavera19 9+1 🌸 vızır vızır her şeye yetişen ben çok halsizim hemen yoruluyorum. Uyku halim çoktu biraz daha hafifledi şükürler olsun. Bulantım oluyor kusmam olmadı Hamdolsun. Yorgunum hep 🥰
Mello29 Dilaraa23 10+5 den sesleniyorum bulantı geciyor uyku hali azaliyor hatta öncesinde mideni bulandıran seyler güzel gelmeye başlıyor. Ben ilk elma kokusuna kustum su an en sevdigim sey elma yavastan pilatesede basliycam kısacası hamilelik güzellesmeye başladı.💃💃💃
Dilaraa23 Kızlar herkesin yaşadığı zorlukluklar oluyor demek ki kiminin başlarda kimininde sonlarda allah herkese yardım edip sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah en azından bulantı vs yaşayan bu kadar ağır bi şekilde tek ben değilmişim olabiliyormuş çoğu gebelikte😊
sunmomy 11.+3 ten selamlar kızlar bulantım hız kesmeden devam ediyor ve hızla kilo almaya da devam ediyorum.
Ftmnr_35 syfmdrym aynı gidiyoruz sanırsam. Bugün 9+0 benimde. Hiç belirtim yok sadece göğüs ağrım var 😌
Fatos_A Dilaraa23 tam olarak 10. Haftadayız 🙏🧿🧿 7,8 ve 9. Haftalarda kurma aşırı hassasiyet şişkinlik vardı 3 gündür hepsi birden gitti biraz şaşkınım açıkçası insan iyi olunca da şüpheye düşüyormuş 😂