yalcinsevda_06 Dilaraa23 Bende o zamanları mumla arıyorum otuza az kaldı benim o kadar zorlanıyorum ki anlatamam en rahat dönem ikinci trimester şu an sanki bebek hareket ettikçe canım daha çok yanıyor oturamıyorum aşırı derece sıcak basıyor hareketlerim ciddi anlamda kısıtlandı bir an evvel kızımı alsaydım kucağıma başka hiçbişey istemiyorum
yalcinsevda_06 Cnnyldz aynen bende tıpkı senin gibiydim keşke zaman hemen gelse tekmelerini hissetsem karnım büyüse alışverişe başlasak diyodum bak şimdi 29 dayım zaman su gibi valla
FatmaErdur Dilaraa23 kanama alanım gözükmedi hiç kanama da olmadı 2 sağlıklı gebelikten sonra bir düşük bir kimyasal gebelik geçirdim
Huzurumm_ Dilaraa23 6+5 deyim ne yersem çıkarıyorum 3 gebeliğimde hiç böylesi olmadı çok değişik ve çok yorucu geçiyor lütfen bir an önce geçsin bu zorlu günler
Alppp Dilaraa23 ben hiç yasayamadim balayı dönemini bile rahat gecrimedim 27 +4 um hala bulantı kusma devam ediyor bir rahat yüzü göremedim maalesef 🥴🥴
Kadereray Dilaraa23 15+2 den selamlar benimde ilk haftalarım bulantı içerisinde geçmişti şimdi de kasık ağrıları ve kramplarla savaşıyorum Ama bebeğim için herşeye değer 🥰🥰🥰
Aysetolga 10+6 dayım. Mide bulantılarım hiç bitmedi. Çok kötü bir durummış gerçekten de. 12. Haftaya kadar geçer diyorlar beklemedeyim.
Anneoluyorum58 Aaaysee bende 5+4 ama son 1 haftadır bulantı kusma ve düşük tansiyondan ssadece yatıyorum
Bsraynglozkn 10+3 deyim . Kusmam olmuyor ama mide bulantım çok fazla oluyor , aşırı uyku hali , aşırı yorgunluk bıraksalar sürekli uyurum yani ve sürekli acıkıyorum bakalım umarım 1 aya kadar tüm bunlar düzelir 🙏🌈
Ebrueylul18 4+3deyim kizlar geçenlerde bı iki defa baş dönmesi yaşadım uykum geliyodu çok ve yorgunluk vardı izne çıktım grip oldum çok kötü ara sıra kasık ağrım oluyo baskada bişey yok
Ceren_Guney1 3prens71 ay bende 35+5 oldum ne hareket edebiliyorum ne yata biliyorum o kadar zor ki hamileliği kışa denk gelenler gerçekten çok şanslı 🥲