momymia Dilaraa23 benim değerim 6000 çıkmasına rağmen kese çok küçük daha dedi doktor 7mm civarında, göremememiz normal dedi ama kafama da takıldı tabi😣
Dilaraa23 momymia geç döllenme olmuştur canım kötü düşünme görürsün Allahın izniyle bebeğide kalp atışlarınıda ❤️
Glkrkmz İlk 4 ay su bile içsem kusuyordum şimdi 31+4 çok şükür tek duam oğlumu kucağıma almak artık ama doğumdan sonra en çokta onun içimdeki kipirtilarini özlicem😍🥺
Minik1Civciv Dilaraa23 ne zaman duydun canım bende yarın gidicem inşallah duyarım dua et bana kuzum ♥️🫶🏼🙏🏼
Dilaraa23 Minik1Civciv 6. Haftamda duydum canım duyarsın inşallah dualarım seninle haber ver banada 🌸
glnr_21 Dilaraa23 bende diyordum bu hamileler bile nasıl böyle giyinip süslenip geziyor ben bakkala gitsem yolda midem bulanıyordu şimdi de halsizlik var aka çok şükür o en kötü olan zaman geçti 13. Haftada
Cnnyldz Bi zamanlar geçer mi zaman diyodum forumlarda 20 Li haftalı olanlara özenirdim 😬 22 haftadan selamlar 🤩
yalcinsevda_06 Cnnyldz aynen bende tıpkı senin gibiydim keşke zaman hemen gelse tekmelerini hissetsem karnım büyüse alışverişe başlasak diyodum bak şimdi 29 dayım zaman su gibi valla
Mlkysf Dilaraa23 ayyy ilk zamanlarım geldi aklıma duygulandım🥲 Gebeliginiz sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağınıza alın insaallah