s_sila excitedmom- pcos varsa insulin direnci de vardir bu ikisi birbirini tetikliyo maalesef. Doktor bana glifor vermisti ama duzenli kullanmadim 60 kiloyla hamile kaldim. Esim de hareket sorunu vardi proxeed plus kullandi onun uzerine hamile kaldim canim. Stres yapmak pcostan daha cok engel oluyo.
Ganime0606 excitedmom- Ben kilo vermedim çok çaba göstermedim aslında 🫣eşimle sekiz aya yakın denedik ama ben bu süre içinde ovulasyon testleriyle takip ettim yumurtlamamı .Rabbim nasip etti.
Hulus excitedmom- 59 kilo ile hamile kaldım ben cok kilo verdim cok kiloluydum ben adet bile görmezdim. Prolaktinim yüksekti bide cok sukur zayiflayinca herseyim normale dönmüştü
excitedmom- Hulus bende zayıflayınca biseylerin yoluna girecegini bilmeme rağmen veremiyorum su kiloları iki gün dikkat ediyorsam üçüncü gün bırakıyorum:(
Sena- excitedmom- pcosluyum 3 yılın sonunda süpriz bir şekilde 88 kiloyla hamile olduğumu öğrendim Allah ol dedi mi hiç bişey engel değil
Fubsa Bende polikistik over var 1.5 senedir deniyoruz ama olamadı 52 kiloyum kiloyla alakalı bilmiyorum ama olmadı. Şimdi bu ay femara ya başladım inşallah kalabilirim…😔😔
Tufutufu excitedmom- ben 4.5 sene yasmin kullandım. Pko düzelmişti ama kiloluydum. Hatta vereyim diye plan yaparken gebe kaldım şükür. Allahtan ümit kesilmez kuzum. Rabbim en hayırlı vakitte nasip edecektir ama yine de kilo vermeye çalış. Kilolu hamile kalmak sonrası için biraz kötü :(
excitedmom- Tufutufu bebek istememe rağmen doğum kontrol hapı kullanmak ne bliym çok zor bı durum. İlk doktorum üç ay kullanıp birakmami bırakınca olacağını söylemişti bı ay kullanip bıraktım. Sonraki ozeldeki doktorum doğum kontrol hapina Grek yok dedi ama hala nasip olmadi
Tufutufu excitedmom- yumurtalarını canlandırmak için vitaminlere başlamanı öneririm. Bana folik asit omega 3 magnezyum d vitamini vs vermişti doktor. Ve olmuyor deme akışına bırak demişti. :) Rabbim isteyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin inşallaah
TeoMom excitedmom- Benim reglim düzensizdi canım ve kilom da çoktu 120 civarıydım 65-70 e kadar indim adetlerim düzene girdi böyle olunca hamilelikte ilkinde ilk aydan(erken doğumla kaybettim) ikincisinde de ikinci aydan hamile kaldım
Brckk excitedmom- Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırli sağlıklı şekilde inş 🌸 siz hangi tedavileri denedinz ?