excitedmom- merhaba bununla ilgili çok özel doktora gittim araştırma yaptım ve yollar denedim. PCO kötü huylu olmadığı takdirde bi tedavisi yok. PCO’ da sıkıntı; yumurta adet dönemine doğru belli bir boyuta gelip adet döneminde çatlayamadan molip olarak kalması bu yüzden çatlatmak çözüm, bunun için de 1′incisi doktorunuz takibinde olup 2 hafta kadar çatlatma iğnesi yapılıyor ve yumurtlama günü ilişki şartı veriyor gebe kalıyorsunuz. 2′inci çözüm olarak PCO tedavi destekli adet söktürücü ilaç kullanıp adet görmek. Çünkü adet olamadan yumurtlama takvimi oluşturmak çok zor 2-3 ayda 1 adet gören birinin hangi günlerde yumurtladığı malesef belirlenemiyor. O yüzden bunu da ovulasyon testi ile belirlemek, Youtubedan ne işe yaradığını nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz. Ben ergenliğe girdiğimden beri PCO var ama gebeliği her denediğimde başarılı oldu bu şekilde yol izleyince. İlaç veya iğnelere sıcak bakmayıp doğal yollardan PCO’i temelli yok etmek istiyorsanız İbrahim Saraçoğlu’nun soğan kürü ve aslan pençesi çayı hakkında bilgi için youtubedan araştırma yapabilirsiniz ben onu da denedim süreci tamamlayamadan hamile kaldım. Umarım yardımcı olmuşumdur