Cnslrsln Deletedmom52620 bence tefalin üstüne tanımam tişörtün önünü ütülerken arkası bile dümdüz oluyor aşırı yüksek buhar performansı var.
Nskyhn Deletedmom52620 en mantıklısı o kadar para vereceksin kolay mı ama mağazaları gez tek tek dene bence 😂
Deletedmom52620 Nskyhn artık eşim diyor en iyisi en kalitesi parasına bakmayacağım kumaş pantolonlarını yeni diktirdi ütü parlatma yapıyor diye çekti aldı ben böyle kıvrışıkta giyerim diyor tanesi 500 600 veriyorum birde 1 aylık mı diye kızıyor 😂
Deletedmom52620 KeremikoBayky listeme bunu da ekleyeyim phılıps ürünleri ilgi mi çekiyor tişört kumaş pantolonda performansı nasıl peki
Yasminadem Deletedmom52620 ben kullandığım ütünün linkini paylaşıyorum 6. Yılım daha tık demedi https://www.hepsiburada.com/philips-akilli-elite-gc9630-20-gc9630-25-t-ionicglide-tabanli-sessiz-6-7-bar-otomatik-kapanma-ve-dikey-utuleme-ozellikli-buhar-kazanli-utu-pm-evphilipgc963020
kelebek_17 Deletedmom52620 bende kumaş pantolon gömlek nevresim falan çok ütülüyorum, çok memnunum. Tefal GV9360 Protect Pro Express 2200 W Buhar Kazanlı Ütü diye geçiyor ama aynı model satışta yoktur muhtemelen. çok eski çünkü bizimki.
morportakal Deletedmom52620 Philips GC 9247 benim kullandığım modeli. 6 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir şekilde yakmıyor yapışmıyor kumaşa uzun süre kullanılmadığında kendi kendine kapanıyor. Ama baktım benimkinin artık satışı yok philipsin kazanlı ütülerini değerlendirebilirsiniz
TeoMom Deletedmom52620 Ütü elimden geldiğince yapmadığım için hiç fikrim yok canım 😆 ama Kazanlı ütüler pek hoş duruyor 💙
TeoMom Deletedmom52620 Evim küçük olduğu için el mahkum canım İstanbul şartları balkon diye verdikleri balkonumsuda kurutmak pek mümkün olmuyor 🫣