Deletedmom52620 Kızlar ütü olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz ? En çok kumaş pantolon ütülemesinde kullanacağım parlatma yapmayan bir marka arıyorum. Aklımda şuan Azur Elite / 80 var.
Motherbabys Deletedmom52620 Philips azur elite gc5032/20optimal temp 3000 w ben bunu kullanıyorum memnunum kendinden kumaş geçişli
Deletedmom52620 Ogretmen_Anne_ aşırı muzdaribim ya tişört hele kumaş pantolonlarda aşırı parlatma yapıyor herşeyi denedim videolar izledim nasıl geçirebilirim ilk aldığım performans yok bende diyorum iyi birşey olsun bari birde eşimin pantolonu yaktım ona göre ayarlasam da bu kez ütü izi olmuyor fazlalaşırsam yakıyorum bir ortası yok birde pas atmaya başladı. 😂
aylinpalaa Deletedmom52620 bosch tds6080 canım eşim gömlek vs çok giyiyor çok işime yaradı ben memnunum
kelebek_17 Deletedmom52620 bütçeniz uygunsa tefalin kazanlı ütülerini tek geçerim. annem 15 yıldır kullanıyor çok memnun olduğumuz için bende aynısını almıştım 6 yıldır kullanıyorum çok güzel. philips lerde su akıtma sorunu oluyor tefal de karşılaşmadık o problemle.
aylinpalaa Deletedmom52620 bence performansı genel olarak iyi ayrım yapamayacağım şu an kotlarda vs çok iyi mesela kumaş çok giymiyor eşim o da iyiydi ama
kelebek_17 Deletedmom52620 bende kumaş pantolon gömlek nevresim falan çok ütülüyorum, çok memnunum. Tefal GV9360 Protect Pro Express 2200 W Buhar Kazanlı Ütü diye geçiyor ama aynı model satışta yoktur muhtemelen. çok eski çünkü bizimki.
Cikrikci Deletedmom52620 ben kazanlı ütü kullanıyorum philipsin aşırı memnunum tavsiye ederim ütüyü açık unut otomatik kapanıyor yanma yapışma vs yapmıyor.
Deletedmom52620 Cikrikci ya hangi ütüsü acaba kumaş pantolon ve tişörtlerde performansı nasıl acaba ?
Nskyhn Deletedmom52620 https://www.hepsiburada.com/arelik-k-4622-buharli-t-2800w-seramik-taban-200-gr-p-EVCBASARCK46222800?magaza=bat%c4%b1bank&url_src=and-product-detail Efsane bir ütü yıllar önce çıktı. Ödül almış bir ütü. Annemde vardı ben de kendime almıştım. En yüksek devirde yikat yine de açıyor jiletttt gibi yapıyor. Benden sonra arkadaşlarımda aldı 😂
Deletedmom52620 Nskyhn listeme ekliyorum araştıracağım benim kötü huyumda 3 ay en az araştırıyorum almadan 🤗
Cikrikci Deletedmom52620 çok başarılı philips perfect care 8000 buhar kazanlı diye geçiyor ben çok memnunum
KeremikoBayky Deletedmom52620 philips azur pro 3000watt kullanıyorum 5yıl oldu mükkemmmeelllll https://ty.gl/zlxuxk0hy3
Deletedmom52620 KeremikoBayky listeme bunu da ekleyeyim phılıps ürünleri ilgi mi çekiyor tişört kumaş pantolonda performansı nasıl peki
Nskyhn Deletedmom52620 en mantıklısı o kadar para vereceksin kolay mı ama mağazaları gez tek tek dene bence 😂