yaasemin Buketyusra yok aksine çok tatlı bi kadın çok iyi ilgileniyor ve tahlilde istemiyor bi ikili tarama istedi bide geçenlerde idrar istedi protein kaçağı olup olmadığına baktı ben çok çok memnunum bende gülçin hanımdan memnun olmadım bi kere gittim ve bi daha gerek duymadım ona gitmeyi
Buketyusra Selma17 özel muayenehanesi var geçenlerde aradım fiyat bilgisini ordan öğrendim haftalık randevular doluyor gelmeden önce arayın dedi sekreteri
peelinnn Selma17 murat aksoya gittim ben mayıs ayında zam gelmişti hatta ama ben nisan ayında randevu aldığım için beni eski fiyattan muayene etmişti beğendim ben
peelinnn Kadın doğumda onur beye gidiyorum memnunum sercan beyde iyi bilgesu hanım var gitmedim ama gidenler memnun illa özel diye düşünmeyin devlette de iyi doktorlar var
peelinnn mucizem721 gidip doktorla görüşün kağıt veriyorlar randevu için hasta kayıttan sıra alabilirsiniz o şekilde
Emineeekyhn Kadın doğumda randevu için talep açabilirsiniz ben o şekilde baya randevu aldım ve sürekli bakarsanız açılıyor randevu sadece 2 hafta sonrası oluyor doktorum ilkyaz hanım bende çok memnunum bu arada detayliyi murat Aksoy a yaptırdım baya ilgiliydi
Cerennh Buketyusra evet ters biri bende gülçin gitmeye başladım da sanki banada çok tahlil istiyor gibi geldi sence nasıl
Buketyusra Cerennh ben memnunum çok tahlil istemiyor gerekli olanı yaptırıyor hatta ben diyorum bunada baksak olur mu diye
buserik Merhabalar kızlar bende Medinovada doğum yapacağım büyük ihtimalle şuan 21 haftadayım ve fetal ekokardiyografi deniyor sanırım detaylı kalp testi gibi birşey bu konuda bilgisi olan var mı yaptıranlar varsa aranızda birkaç şey sormak istiyorum