Eplt11 Adü de Sümeyye hanımdan memnun olanları duydum onu deneyeceğim, özel muayene randevusu alıyorsunuz belki denemek isterseniz diye söyleyeyim dedim
Baby-a mucizem721 mucizem721 merhabalar ben Aydın’da Özgür beye gidiyorum çevremde ki herkes onu önermişti. Bende 1 senedir Aydındayım. Doktor beyden memnunum muayene ücreti 290 tl doğum ücretleri 4500-5500 arası denmişti ama net konuşulmadı henüz
Selma17 Bende Aydın’da Erdoğan kılıç’a gidiyorum muayenehanesine 300 TL memnunum ,doğum ücreti de 6000-7000 TL
Buketyusra Selma17 Murat Aksoy var Aydın’da 700 TL ayrıntılı çok iyi bir doktormuş ben haftaya gidicem
peelinnn Selma17 murat aksoya gittim ben mayıs ayında zam gelmişti hatta ama ben nisan ayında randevu aldığım için beni eski fiyattan muayene etmişti beğendim ben
yaasemin mucizem721 ben söke de oturuyorum egemende korcan hanıma gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 265 siz hangisine gidiyorsunuz 500 tl ödüyorsunuz?
Buketyusra yaasemin Korcan hanım biraz tersmiş galiba birde çok tahlil istiyormuş doğru mu? Öyle söyledikleri için bende Gülçin hanıma gidiyorum
yaasemin Buketyusra yok aksine çok tatlı bi kadın çok iyi ilgileniyor ve tahlilde istemiyor bi ikili tarama istedi bide geçenlerde idrar istedi protein kaçağı olup olmadığına baktı ben çok çok memnunum bende gülçin hanımdan memnun olmadım bi kere gittim ve bi daha gerek duymadım ona gitmeyi
Cerennh Buketyusra evet ters biri bende gülçin gitmeye başladım da sanki banada çok tahlil istiyor gibi geldi sence nasıl
Buketyusra Selma17 özel muayenehanesi var geçenlerde aradım fiyat bilgisini ordan öğrendim haftalık randevular doluyor gelmeden önce arayın dedi sekreteri
peelinnn Kadın doğumda onur beye gidiyorum memnunum sercan beyde iyi bilgesu hanım var gitmedim ama gidenler memnun illa özel diye düşünmeyin devlette de iyi doktorlar var
peelinnn mucizem721 gidip doktorla görüşün kağıt veriyorlar randevu için hasta kayıttan sıra alabilirsiniz o şekilde