Eldgrn Qnl hiç bilmiyorum hangisi ama zorla içiyorum yani daha kokusuna maruz kalınca kusma isteği geliyor hele ağıza atıp yutmaya gelince ağzıma ediliyo
Bademli ErdoganGamze hadi yaa şimdi bütün umudum azaldı rabbim yardımcımız olsun ama yolu bitirmek uzeresiniz rabbim sağ slaim kucağına almayı nasip etsin insalalh🤲
Cgdm34 Bademli 16. Haftamda gecmeye basladı canım cok şükür bende cok kotuydum hıc gecmeyecek sandım ya neysekı gectı 😌
Bademli Cgdm34 ne güzel sevindim geçmesine inşallah beninde o haftalarda geecr Allah yardımcımız olsun inşallah🌸
advice Bademli evet 10-12 haftada da arada bir oldu ama çok çok değil. sizin de inşallah hemen geçsin, agzınızı boş tutmayın mide boşalınca bulantı baslıyor, ufak tefek de olsa hep bir şeyler atın saatte bir.
Bademli advice ne güzel çok cekmemissiniz inşallah sonuna kadar böyle devam eder🤲 aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım mide boş kalınca daha çok siddetleniyor
tmelooo Bademli 14+1 deyim hala geçmedi umutla bekliyorum geçeceği zamanı inşallah bi an önce biter hiç bişeyin tadı yok hiç bişey yapamıyorum ilaçlarımı alamıyorum gerçekten çok zor 😞
Bademli tmelooo evet gerçekten çok zor hiç bişey yapılmıyor ve yenmiyor rabbim yarsimciniz olsun inşallah🤲
Tugce92 İlk hamileliğimde 5. Aya kadar kustum. Bu hamileliğimde hiç kusmadım ama 6. Hafta ile 8.hafta arası bulantılarım oldu. Şuanda 10. Haftadayım hic yok inşallahta olmaz. Çünkü ilk hamileliğimde cok zordu o kusmalar😰
Bademli eylulicten rabbim yardimcin olsun şu bulantı iştahsızlık olayı Cook zor umarım sağ salim bebiskeri kucağınıza alıp atlatırız bu süreci🤲
eylulicten Bademli aminnn valla 87 gun kaldi cabucak gecse de kurtulsak su hamilelik psikolojisindeb bebisimize kavussak 🙏🫶
ErdoganGamze Bademli Amin inşallah sağolun 🤲 Ama her bünye ve her hamilelik bir değil ki 😊 Belki sizinki kısa sürer. Ben 5 haftalıktı öğrendim. 8e kadar bulantı yaşamayınca hep rahat edeceğim sandım. Öyle olmadı ama 😊