kitapkurdu Bademli 11 haftalık olduk. İlaç kullanmıyorum. İlk kez bugün istifra ettim. Ne zamandır bulantım vardı ama hiç çıkarmazdım. Gerçi çıkaracak bişey de yok Kİ saat 3 olmuş daha hiçbirşey yemedim.
Bademli kitapkurdu bu saate kadar hiç kusma olmadi mi genede iyi tabi ben sabah başımı yastiktanbkaldirdigim andan itibaren başlıyor bulantı 😐 inşallah sorunsuz geçer sizinde
1Ada1 Bademli beklentini düşük tutma ben galiba geçecek diye diye daha da zorlandım 20 haftada artık azaltı 21 haftalık olduk bulantı oluyor ama kusma çok az hala ilaca devam etmeme rağmen🥴🤭
Bademli 1Ada1 evet doğrusu o aslında kendini motive etmeye çalışacağım inşallah çok şükür ki sağlıklı bı gebrligimiz var ve hamileyiz buna odaklanmak gerek😊 İnşallah en yakın zmsanda tamamen geçer🌸
kitapkurdu Bademli bulantı oluyor olmaz mı keşke kusabilsem rahatlarım yapamadığım İçin bütün gün hem deli gibi aç oluyorum hem de bulanıyorum
ErdoganGamze Bademli Amin inşallah sağolun 🤲 Ama her bünye ve her hamilelik bir değil ki 😊 Belki sizinki kısa sürer. Ben 5 haftalıktı öğrendim. 8e kadar bulantı yaşamayınca hep rahat edeceğim sandım. Öyle olmadı ama 😊