Eldgrn Bademli yok canım benim ilaçlardan olduğu için geçmez kendisinden olsa neyse de yapcak bidey yok öyle öyle idare ediyorum
Tgbaemrm 8 hafta 4 günlük hamileyim ve perişanım sürekli mide bulantısı ve kusma ile boğazım felan yara oldu hep yatıyorum hiç bişey yapamıyorum sizlere iyi gelen şeyleri paylaşırsanız sevinirim
Bademli Tgbaemrm öncellikle seninde Allah yardımcın olsun canim. Doktoruna sorup prilam Dr yazdirabilirsin o kusturmuyor en azından. Birde ben dünden beridir leblebi yiyorum ara ara o da iyi geldi
Bademli advice ne güzel sizin çabucak geçmiş arada olması hep oomasindan daha iyi tabi rabbim yardımcımız olsun
advice Bademli evet 10-12 haftada da arada bir oldu ama çok çok değil. sizin de inşallah hemen geçsin, agzınızı boş tutmayın mide boşalınca bulantı baslıyor, ufak tefek de olsa hep bir şeyler atın saatte bir.
Tgbaemrm Bademli verdi doktor onuda kullanıyorum ama çok fayda etmedi Allah tüm annelerin yardımcısı olsun
eylulicten Bademli ilk 3 ay felaket simdi son 3 aydayim yine ilk 3 aya donduk. Hamileligin balayi aylari bitti :( bakalim nasil bas edicem
Bademli eylulicten rabbim yardimcin olsun şu bulantı iştahsızlık olayı Cook zor umarım sağ salim bebiskeri kucağınıza alıp atlatırız bu süreci🤲