Pcoslubiranne Gulsahcicek 32+6 2900 biz biraz tombiğiz. Büyümek için yerimiz kalmamış.Doğmamayı diliyoruz.
Patricia benguuusk maşallahı var özellikle de boyu çok uzun yenidoğanlar küçük gelebilir ayaktan patikli varsa
Patricia Bayancorek bende aynı şeyi düşünüyorum maximum 3kg olsun normal doğumda olması daha kolay kilo aldıkça normal doğumdan uzaklaşmak zorunda kalıyorsun maalesef
Bayancorek Patricia Kesinlikle. Bir de bana sağlıklı gelmiyor kilolu bebekler. Çevremdekiler de illa sorun oluyordu. Hatta görümcemin bebeğine diyet uyguladılar 1 yaşına kadar ek gıdaya geçiş yapmadı. 🙄
Yagmur2712 Gulsahcicek benim 32 haftalık. 1.750 kg, 42 cm dedi. Zayıf falan dememişti aslında ama baktım kimse benimki kadar zayıf değil. Niye böyle oldu, zayıf mı benim bebeğim acaba.
AysegulArici Yagmur2712 merak etme bu haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar ama genede biraz yediklerine dikkat et canım muz ceviz süt özellikle muz hergun ye bak nasıl kilo artiis oluyor sıkma canını sağlığı iyiyse kiloyu çok takma kafana
Sevvalltnc Yagmur2712 aynı durumdayız canm benim bebegimde 33 haftalık 1800 geldi doktor bir hafta geri dedi ama anne yapısındanda kaynaklanbiliyormus minyon olmakla mesela ama yine kontrol etmek için 8 gün sonra tekrar gidicem
Shr_ Yagmur2712 benım bebegımde aynı kiloda bu haftadan itibaren daha çok kilo almaya baslıyolarmış bizde ona göre beslenırıs artık
eflinveannesi Erenn bizde 37 yüz ve 3.500 çıktı normal doğum skntiya girdi 🙄 benim doktor gizli şekerden korktu sizde herhangi birşey dedimi 1 hafta önce 2900 idi şimdi 3500 bir anda kilo almış
Erenn eflinveannesi Yok canım henüz öyle birşey söylemedi 38. haftada çatı muyanesi yapacakmış onu söyledi.
Yagmur2712 AysegulArici sağlıklı da millette görünce biraz taktım, dediğin gibi biraz artırayım takviye alayım.
Tugba450 32 haftalik olduk ama kilomuzu bilmiyorum kontrole gidecem yakında ozaman söyler 29 haftalikken 1 kilo 40 gramdi yanlış hatirlamiyorsam
berfin_21 Gulsahcicek biz 31 olduk en son 28 haftalıkken gitmiştim 1400 gr bir şeydi haftaya gidecez inşallah Bakalım ne kadar olmuş🙏🏻🧿
AysegulArici Yagmur2712 aynen canım kahvaltida kaşar muhakkak ye bı avuç yeviz ye yatmadanda bir muzla bı bardak süt hergun bunlar rutinin olsun bu haftalar tam önemli çok gelişim gösterilen haftalar ne yaparsan bu haftada yaparsın 😇