Gulsahcicek Bugün doktora gittim çok şükür problem yok 27+4 haftalık 1280 kg doktor iyi dedi sizde durum nasıl🙃
Minigim38 Gulsahcicek masallah🧿 bence cok iyi ben en son 26 haftada gittim 844 gramdı simdi 28+6 yın ayın sonunda gidecegim kontrole
Arife2736 Gulsahcicek ay su kilolara bı geçsek bizde ikinci bebegim ama yinede heyecanlanıyorum bir ay önce gitmiştim 425 Gr dı haftaya cuma randevum var bakalım ne kadar olduk bu arada 25+5 haftaya 26+5 olucaz bir kilo olurmuyuz acaba
benguuusk Gulsahcicek en son 35+5de gittim 3070 kilo boyu 51 cm demıştı Şuan 36+4 haftalığız yarın gidicem doktora bakalım kaç kilo olduk
Patricia benguuusk maşallahı var özellikle de boyu çok uzun yenidoğanlar küçük gelebilir ayaktan patikli varsa
Bayancorek Gulsahcicek 36+1 de 3 kiloydu, dün 37+1 de gittim 3100 çıktı. Son zamanlarda kilo alımı yavaşlıyormuş , bu hafta içinde doğar dedi doktorum. Normal düşündüğüm için ne kadar zayıf olursa o kadar iyi benim için. 🌸🙈
Patricia Bayancorek bende aynı şeyi düşünüyorum maximum 3kg olsun normal doğumda olması daha kolay kilo aldıkça normal doğumdan uzaklaşmak zorunda kalıyorsun maalesef
Annebebek34 Tam 38 de 3300 dedi ama ultrasonda 500 gr oynama ihtimali var kesin gözüyle bakmıyoruz dedi
Bernaltndg 31 haftalikken gittim 2000 kilo dediler smdi 32 hafyaligim 33. Haftada tekrr gidicem bakalm ne olacak
eflinveannesi Erenn bizde 37 yüz ve 3.500 çıktı normal doğum skntiya girdi 🙄 benim doktor gizli şekerden korktu sizde herhangi birşey dedimi 1 hafta önce 2900 idi şimdi 3500 bir anda kilo almış
Erenn Gulsahcicek Ben minyon biriyim öyle özellikle de hiçbirşey yemiyorum aksine diyet yapıyorum nerdeyse nerden bulup besleniyor anlamadım 😊