AysegulArici Yagmur2712 aynen canım kahvaltida kaşar muhakkak ye bı avuç yeviz ye yatmadanda bir muzla bı bardak süt hergun bunlar rutinin olsun bu haftalar tam önemli çok gelişim gösterilen haftalar ne yaparsan bu haftada yaparsın 😇
Erenn eflinveannesi Yok canım henüz öyle birşey söylemedi 38. haftada çatı muyanesi yapacakmış onu söyledi.
Erenn Gulsahcicek Ben minyon biriyim öyle özellikle de hiçbirşey yemiyorum aksine diyet yapıyorum nerdeyse nerden bulup besleniyor anlamadım 😊
Sevvalltnc Yagmur2712 aynı durumdayız canm benim bebegimde 33 haftalık 1800 geldi doktor bir hafta geri dedi ama anne yapısındanda kaynaklanbiliyormus minyon olmakla mesela ama yine kontrol etmek için 8 gün sonra tekrar gidicem
Yagmur2712 Sevvalltnc bana bişey demedi ama milletin benden 1 kg fazla, görünce tribe girdim/i. Ben kendim de zayıfım. 55-56 kiloyum hamile kaldığımda da 51 kiloydum. Çok kilo almadım. Acaba ondan mı zayıf. İnşallah sağlıklı olur da kilosu önemli değil.
REYHAN-2 Gulsahcicek 22+0 haftalık ikiz oğluşlara hamileyim 🤗 dün kontrolümüz vardı bir tanesinin kilosu 410 Gr diğerinin 380 gr 💙 Rabbim bütün bebişlere sağlık sıhhat versin 🌼
Neslihan5241 Gulsahcicek 28 haftaligim ama bebek kaç kilo bilmiyorum hamile kalmadan önce 50 kilo idim şimdi 61 kiloyum
Shr_ Yagmur2712 benım bebegımde aynı kiloda bu haftadan itibaren daha çok kilo almaya baslıyolarmış bizde ona göre beslenırıs artık
Yagmur2712 Shr_ evet haklısın ben de faydalı şeyleri fazla fazla yemek için zorlayacağım kendimi artık.