gazetecimom Nidakorkmaz bence bu tarafta minik bi toplanma da olsa olur kesinlikle. Kızılay vs çok uzak geliyor
Nidakorkmaz gazetecimom kesinlikle elvankentteyim bende Kızılay tarafı uzak hamileyken şehir dışı gibi zaten onu hiç söylemiyorum bile 😂😂
Melike Cigdem2506 sosyal medya paylaşımı yasak maalesef 😔 ama buradan özel mesaj kısmından oluşturabilirsiniz 🌸
Melike @Aag06 @hepoyleolurzaten @Meliko @Harikuya_Su @Dilekky @Ssari1903 @Aybukedg @Nadiye06 @Gmz-gmz @nazliaras_0621 @birmeleginannesiiii @Miniktirtil @Nefinay-91 @Gzdmrt2905 @Sevgiiss @Serife5706 @tgcetprk @mre1630 Kızlar yarın kesin gelenler beğenebilir mi ? 😌
Miniktirtil Melike randevum erken biterse uğrayacağım ben. perinotoloji takipli olduğumdan biraz uzun sürüyor 🤦🏼♀️
Serife5706 Melike ben gelicem kizlar yarin doktor randevum vardi lokman hekim akay da ,esimin izin almasi icin muayene saatim daha belli değildi ,esimle görüştüm ben seni birakirim mekana dedi 😊
Tekrarben hepoyleolurzaten ay bende gelmek isterim ama uzağım ya 😞 uzak olmasamda bu bebeylie gelemem heralde çok hareketli. Esimle knsym belki anneme brakırsa beni gelirim hesap nasıl olucak herkes kendi ödeyecek demi