Aag06 Eyll06 kizilay cok kalabalik bir yer arabayla ve cocukla gelenler icin cok zor bir toplanma mekani cocuk arabasini yollardan geciremeyiz ve ciddi ırk karisik orda suriyeli dolu halde,oturabilecegimiz bahceli havadar bir mekanda hic bulunmuyor orada
Harikuya_Su Aag06 hadii yaa 🫣 hamilelik sitesinde ne arıyor bunlar yaa aynı il içi böyle grup açabilsek güzel olurdu bir iki kere denk geldiğimi birdaha bulamıyorum ben burada 😂😂 inşallah yetişebilirim sizlere o gün tanışmayı çok istiyorum 🥹
Aag06 Harikuya_Su gel o gun oraya zaten anlasan insanlar numaralasiyor burdan tanistigim cok samimi arkadasim oldu yani hergun araşıriz 😀 sen gelirsen tanisirsak gorusmeye devam ederiz tabi
hepoyleolurzaten Aag06 burdan tanistigim cok samimi arkadasim oldu yani hergun araşıriz Kulaklarım çınladı….
nilmur0 Aag06 ben etlikte olacağım aslında süper olur ama karar veremiyorum çalıştığım için bana da değişiklik olur kimsem yok sıkıldım iyice
Aag06 nilmur0 oglen 1bucukta ben yol boyu ilerliyor olcam yol kenari bir yerde bekleyenleri alirim burdan haber vermeleri yeterli
Melike Cigdem2506 sosyal medya paylaşımı yasak maalesef 😔 ama buradan özel mesaj kısmından oluşturabilirsiniz 🌸