Papatyaa_01 korkma canım bu sancılar dinlenince geçiyorsa önemli değil benim de aynıydı 40+1 olduk hala gelmedi benim de ilk çocuk doktoruma sormuştum nasıl anlıycam doğurdugumu diye gülmüştü merak etme öyle bir anlarsın ki demişti 😊
GGzdmrt2905
- 29 Mar 2023
- 5 Tem 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Doğum yakın mıdır 🤷🏻♀️ tartışmasında
- Ankara Lösante Hastanesi tartışmasında
MyLittleMiraclee su an sıkıntı olmadığı için bekliyoruz canım ama pzt tekrar kontrol var karar vericez
- 40. Haftaya girenler tartışmasında
foreverlove 40+0 sanki hiç doğurmuyacakmısım gibi 😊
- Kan uyuşmazlığı tartışmasında
Merve2154 kan uyuşmazlığı demek annenin rh (-) baba rh(+) olması durumudur. Bizde de var doktoruna söylediğinde yönlendiriyor seni sıkıntı oluşturacak bir durum değil merak etme
MyLittleMiraclee aynen oradayız normal doğum bekliyoruz ama sağlıkla gelsinler inşallah
MyLittleMiraclee 40+0 olduk inşallah orda yapacağım doğumu da bakalım nasıl olacak 😊
- Bugün de doğuramadım 🥺 tartışmasında
1Busenur1 39+5 hala tık yok bizde hala bekliyorum tabi inşallah bu beklemenin sonucu sezeryan olmaz 🤲🏻🥰
- Mart anneleri 🌸 tartışmasında
dgnadl 39+4 olduk ne gelen var ne giden 😊🥰
- Hurma tartışmasında
Leylak12 36 dan sonra başladım 39+4 olduk hala tık yok bence alakası yok öyle düşünüyoruz bebişlerimiz ne zaman isterse o zaman geliyor 😊😊
- Kan ilacı tartışmasında
Bi de feramat diye hap içiyorum aç karnına ikisi birlikte hiç düşme yaşamadım tadı da kötü değil
- Kan ilacı tartışmasında
Melek120 pekmezin içine limon sıkıp her sabah iki kaşık düzenli yedim canım kanım hiç düşmedi kansızlık yaşamadım bu duruma da beşinci ayım da başlamıştım
- Mart anneleri şafak kaç ? tartışmasında
Umay_220818 ben de gram tık yok diyordum ben de mi bir sorun var 😊
- Mart anneleri şafak kaç ? tartışmasında
Son 8 ♥️🥰
- Hangi meyve sebzesiniz tartışmasında
Zeyrista su an normal görünüyor ama çok gelesi de yok o kadar nazlıyız 😊😘
- Kız bebiş daha mı az hareketli tartışmasında
Sirine34 benim kızım da hareketleri çok narin ilk hamileliğim erkek bilemiyorum ama kızım nazlı hareket ediyor 😊🥰
- Hangi meyve sebzesiniz tartışmasında
Zeyrista 38+4 lahana 😊
- 32 haftalık bebek dönmesi tartışmasında
Adin12 ben o haftadan beri dönük 38 haftadayız şu an gelmesini bekliyoruz normal ama tık yok 😊
- 38 hafta tartışmasında
Byztgce ahududu çayı ve squat deneyelim bunları önerdi doktor bakalım olacak mı Kızlar 🤣
- Hamileyken dövme yaptıran var mı ? tartışmasında
CmreKsidar yasak canım ister istemez iğne olayı var enfeksiyon riskine karşı sakıncalıymış ben de de var ama sabrediyorum şu an için doktorum da dövmeli sordum sıkıntı olmasın bekle dedi 😊😊
- 38 hafta tartışmasında
Byztgce ben aynı haftadayız dönmüş olmasına rağmen bir belirti yok sancı yok 40 haftada artık gelmezse açılmaya bakılacakmış o da yoksa boşuna suni sancı çekme sezeryana alırım dedi doktorumuz ins normal doğurabilirim