• Doğum
  • Eylül anneleri doğum planı

hemsreanne benim Eylül 15 görünüyor henüz doğum konuşmadık pazartesi randevum var konuşacağım şuan için doğal doğum görünüyor

hemsreanne tahmini 3 Eylül dedi evet çatı muayenemi oldum normal yapabilirsin dedi 🥲

hemsreanne yarın kontrol e gidecem 9 eylul doğum doktor 1 ay önce normal demişti. Yarın bakalım ne diyecek bende merak ediyorum bende cok gerginim nasıl atlatacağımı düşünüyorum

Esnatk evet bende biraz vicdan yapıyorum açıkçası ama normal doğum sonrası zor toplarlanan çok var çevremde hem sancı çekip hem zor toplarlanmak istemiyorum

Benimde normal doğumum gerçekleşecek 4 eylül gözüküyor şuan.

Benim de 10 Eylül bebeğin hazır doğuma dedi bakalım.normal.sezeryan demedi şuan 36 haftaligiz 2 hafta sonra nst ye giricem büyük ihtimalle ozmaan tam belli olur diye düşünüyorum doğum şeklim 😉

hemsreanne kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Doktoruma 6-7 cm açıklıkla gelirsem normal doğum deneyebilecegimi yoksa saatlerce sancı çekip açılmamin ilerlemesini bekleyemeyecegimi söyledim. Oda şans tamamen acilmam belki 3 cm de kalıcak. Ben sancı cektigimle kalıp yine başka bir ağrılı acılı kesili operasyona alinicam. Bu daha iyi olmuycak yani benim için.. o yüzden vicdanimiz rahat olsun. Her iki türlüsü de doğum şekli. Aksini kimse iddia edemez

De25 yorulduğumda oluyo daha çok bi doktora görün bence doğum yaklaşmış tır belki

• De25 bunu yanıtladı.

hemsreanne 31 Ağustos sezaryen olcam ama doktorum Eylül ün ılk haftasına da sarkıtabılırız dedı gelışım ⅔ hafta önde suanda durum nasıl bılmıyorum .ama bızımkı sankı heran gelecekmiş gıbı😬😁

Esnatk kesinlikle sezeryanda basit değil sonuçta. Bende aynı şeyden korkuyorum saatlerce sancı çekersem ve bir şey yolunda gitmez sezeryana dönerse daha çok yorulmuş olacağım doktorum zaten en ufak bir aksilikte sezeryana dönerim dedi o yüzden çok fazla denemeye cesaret edesim gelmedi