menessare 6 gün kala ve gecikmenin her günü test yaptım negatifti. 5.gun pozitif olduğunu gördüm. Şimdi doğuma 2 hafta var nasipse 😊 bı kaç güne tekrarlayın derim. Hayırlısı olur inşallah

Esnatk yumurtladığımı 10 unda hissettim o yüzden gecikse dahi erken suan sanırım ben gec yumurtlayanlardanım daha 9 gün olmuş olabilir yumurtlayalı 😂 Pazartesi yeniden yapıcam yinede :(

menessare benimde 5 gün gecikmem var sabah test yaptım negatif ve halen gelen giden yok kafam karıştı

Esnatk benimde adetim 5 gün gecikti bu sabah test yaptım negatif. Ve halen de regl olmadım

BerfinYildiz canım benimde 5 gün gecikmem var bugün sabah test yaptım idrar testi ve negatifi gördüm madem öyle neden halen regl olmuyorum beynim durdu ya

Birsevdaa bunu ilk defa duydum da inşallah öyledir 🥹 benimde 5 gün gecikmem var bu sabah test yaptım negatif ve halende gelen giden yok

Zln2152 normalde düzenli mi adetiniz ? Belki geç döllenme olmustur ben gec yumurtluyorum mesela dizinde öyle olmustur belki ben yumurtlayalı dokuz on gün oldu normal benim çıkmaması heralde

menessare bilmiyorum kuzum anlayamadım bende belirti falan da pek yok arada gelen bulantı car ama onu tınlamıyorum bende oluyor bazen öyle. Adetim düzenli normalde yA üç gün geç olur yada üç gün erken bu şekilde ilerliyorum ama hiç bu kadar olmadı anlamadım pek bir şey

menessare yalnız bugün sanki kasıklarım da birşey varda eğilince patlayacak gibi hissediyorum resmen

menessare Amin Allahim İsteyen Herkese Nasip Etsin İnşallah Sizinkide Vardır Bencede Geç Dölenmeden Dolayı Cikmiyor

Zln2152 geç dollenmede kaç güne kadar negatif çıkıyo bilmiyorum ama umarım dilediğiniz olur. Ben çok hevesle beklemiştim isteyen herkes gibi. Test yapmaya devam etmenizi tavsiye ederim.

Zln2152 Canım İşte Dediğim gibi Bende Regl Olmayı Beklerken Hamile Olduğumu Öğrendim İsterseniz 5 Gün Daha Geçsin Gidin Bi Kan Testi Verin İnşallah Güzel Haberler Alırsınız

Zln2152 bende de sıfır belirti var ama belirtileri çok takmamak lazım ben ne belirti bulduğum aylar negatifi gördüm hep :)

@Zln2152 bende ilk duyduğumda pek inanmamıştım ☺️ Çok düzenli adet görürdüm ilk defa geciktim daha sonraki ay tekrar adet gördüm ve aynı ay hamile kaldım, inşallah sizinde öyle olur ☺️

BerfinYildiz birde öyle yapayım canım inşallah güzel haberle karşılaşırım